Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Yalanladı! Ali Koç'un Vincenzo Montella ile Anlaştığı İddia Edilmişti

Fenerbahçe Yalanladı! Ali Koç'un Vincenzo Montella ile Anlaştığı İddia Edilmişti

Bahadır
19.06.2023 - 18:29

Jorge Jesus'un ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile yollarını ayıran Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edilmişti. Kulüp, bu iddialara resmi bir açıklamayla yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Montella açıklanacaktı"

"Montella açıklanacaktı"

Radyo Gol'e konuşan gazeteci Enver Aysever, Ali Koç'un teknik direktörlük için Vincenzo Montella ile anlaştığını ancak mali genel kurulda başkanın karar değiştirdiğini açıkladı. Aysever, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 Ali Koç, kürsüye çıkmadan yarım saat önce Montella ile anlaşmış, işi bitirmişti. Pazartesi açıklayacaktı. Havayı görünce yönetici arkadaşlarına bile haber vermeden ‘Türk teknik adamla çalışacağız’ dedi. Bu duyum filan değil. Kesin doğru bir haberdir.

Fenerbahçe'nin açıklaması

Fenerbahçe'nin açıklaması

Sarı-lacivertliler, İtalyan hoca ile ilgili çıkan iddialara yönelik yaptığı açıklama ise şu şekilde:

'Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.'

Yeni teknik direktör kim olacak?

Yeni teknik direktör kim olacak?

Jorge Jesus'tan sonra takımın başına kimin geçeceği tüm Fenerbahçeli taraftarların merak konusu oldu. Pazar günü yapılan mali toplantıda konuşan başkan Ali Koç, yeni sezonda Türk bir hoca ile çalışmak istediklerini belirtmiş konuşmasında camiayı bilen, hizmet etmiş, o ruhu aşılayacak iki Türk hocanın karşılarına çıktığını söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın