Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Ülker'e Yeni Sponsor

Fenerbahçe Ülker'e Yeni Sponsor

Batuhan
11.03.2015 - 14:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ülke basketboluna katkı sağlama hedefiyle yola çıkan, Odeabank ile 1,5 yıllık forma arkası sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen anlaşmaya Fenerbahçe Ülker Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker Takım Kaptanı Emir Preldzic ve Oğuz Savaş, Odeabank Genel Müdür Yardımcıları Alpaslan Yurdagül ve Yalçın Avcı katıldı.

Obradovic: 'Çok üst seviyelerde oynamaya çalışıyoruz'

Düzenlenen imza törenine katılan Fenerbahçe başantrenörü Zeljko Obradovic, 'Her iki taraf için de önemli bir anlaşma, güzel bir birliktelik oldu. Biz çok üst seviyelerde oynamaya çalışıyoruz. Fenerbahçe Ülker olarak her gittiğimiz yerde bizi destekleyen taraftarlarımız var. Odeabank da inşallah bu destekten faydalanır ve güzel birlikteliğimiz daha uzun sürer' diye konuştu.

Ömer Onan: 'Fenerbahçe Ülker olarak tüm reklam alanlarımızda sponsorluk anlaşmalarımıza devam edeceğiz'

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan 'Bugün Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı ile Odeabank arasında imzalanacak sponsorluk anlaşması için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Fenerbahçe Ülker olarak tüm reklam alanlarımızda sponsorluk anlaşmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda da ilk adımı, ülke basketboluna ciddi katkılarda bulunun Odeabank ile atıyoruz. Bu anlaşmanın, Final Four yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe Ülker'e, Türk basketboluna ve Odeabank'a hayırlı olmasını diliyorum' dedi

Yalçın Avcı: ' Spor kulüplerimizi desteklememiz, genç ve başarılı sporcuların yetişmesine katkıda bulunmamız şart'

Odeabank Kurumsal Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Avcı ise 'Türk basketboluna verdiğimiz desteğin bir parçası olarak Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı forma arkası sponsorluğumuzu duyurduğumuz bugünde sizlerle birarada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve bu minvalde Fenerbahçe Ülker'e ev sahipliklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi, Odeabank olarak kuruluşumuzdan bu yana büyük kulüplerimizin basketbol takımları ile sponsorluk anlaşmalarına imza atıyoruz. Ekip olmayı ve birlikte başarmayı temel alan sporlardan biri olduğu için basketbol bizim için ayrıca değerli. Uluslararası arenada da ülkemizin daha yüksek sesle konuşmasını istiyorsak, spor kulüplerimizi desteklememiz, genç ve başarılı sporcuların yetişmesine katkıda bulunmamız şart. Bu çerçevede Türk sporunun köklü kurumlarından Fenerbahçe Ülker'in yeni başarılara imza atmasında Odeabank olarak bir nebze payımız olacaksa bu bizim için çok büyük bir mutluluk olacaktır. Fenerbahçe Ülker ile güzel bir birlik ve beraberliğin başlangıcındayız. Bu güzel beraberliğin tüm Fenerbahçe camiasına ve Odeabank'a hayırlı olmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.

Alpaslan Yurdagül: ' Dinamik yapımıza uyum sağlayan önemli bir paydaş daha edinmiş olduk'

Odeabank Yatırım Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Yurdagül ise, 'Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı ile gerçekleştirdiğimiz forma arkası sponsorluğu anlaşmamızla birlikte kendi sektörümüzün genç oyuncularından biri olarak, dinamik yapımıza uyum sağlayan önemli bir paydaş daha edinmiş olduk. Odeabank olarak, sporun bireysel ve toplumsal gelişime büyük katkısı olduğuna yürekten inanıyoruz. Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı ile başladığımız birliktelik, Odeabank'ın bu konudaki kararlılığının bir sonucudur. Desteklemekten gurur duyduğumuz bir takım olan Fenerbahçe Ülker'in hem Türkiye'de hem de uluslararası platformda başarılarını arttırarak devam etmesini diliyoruz' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Emir Preldzic, 'Türkiye Basketbol Ligi'nin en önemli takımlarından biri olan ve Türkiye'yi Avrupa'nın en önemli basketbol sahnesi Turkish Airlines Euroleague'de başarıyla temsil eden Fenerbahçe Ülker'in, ülke basketboluna katkıda bulunma adına birçok girişimde bulunan Odeabank ile yaptığı bu sponsorluk anlaşmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Bu anlaşmanın Fenerbahçe Ülker'e ve ülke basketboluna önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum.' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in başarılı oyuncusu Oğuz Savaş ise 'Fenerbahçe Ülker ile ülke basketboluna büyük katkılar sağlamayı amaçlayan Odeabank arasında sağlanan bu sponsorluk anlaşmasının imza töreninde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe Ülker büyük hedefleri olan, bu hedefler doğrultusunda da yolunda emin adımlarla ilerleyen bir takım. Bu yolda Odeabank ile yapılan anlaşmanın da bizlere değer katacağını düşünüyorum. Bu anlaşmanın hem Fenerbahçe camiasına ve Odeabank'a, hem de ülke sporuna hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/tbl/fe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0