Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Taraftarından Yönetim İsyanı: Ali Koç İstifa!

Fenerbahçe Taraftarından Yönetim İsyanı: Ali Koç İstifa!

GNS
19.12.2021 - 21:49

Süper Lig'de 17. haftayı geride bırakırken Fenerbahçe derbi maçında kendi sahasında Beşiktaş ile 2-2'lik bir skorla berabere kaldı. Mesut Özül ve Berisha'nın golleri ile beraberlik yakalayan Fenerbahçe'nin karşısındaki Beşiktaş'ın iki golü de Josef de Souza'dan geldi. Maç esnasında taraftarların tezahüratlarının yanı sıra maç sonunda 'yönetim istifa' ve 'Ali Koç' istifa şeklinde isyan etmeleri dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan derbide Fenerbahçe ve Beşiktaş 2-2'lik bir skorla berabere kaldı. Süper Lig'de 17. haftanın sonuna gelirken mücadeleyi izlemeye gelen taraftarların tezahüratları dikkat çekti. Maç sonunda yönetime karşı isyanda bulunan taraftar 'Ali Koç istifa' şeklinde bağırdı. İşte detaylar...

Taraftar İrfan Can Kahveci'yi İstedi

Taraftar İrfan Can Kahveci'yi İstedi

Fenerbahçeli taraftarlar, mücadeleye yedek soyunan İrfan Can Kahveci lehine tezahüratlarda bulundu. 59'uncu dakikada İrfan Can için tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, Beşiktaş'ın kaydettiği 2'nci golden sonra da tezahüratlarını sürdürdü. Karşılaşmanın 65'inci dakikasında ise teknik direktör Vitor Pereira, Rossi'yi oyundan alarak İrfan Can Kahveci'ye görev verdi. Başarılı futbolcu taraftarların alkışlarıyla oyuna dahil oldu.

Sahaya Yabancı Maddeler Atıldı

Sahaya Yabancı Maddeler Atıldı

Sarı-lacivertli taraftarlar, Beşiktaş'ın 59'uncu dakikada kaydettiği 2'nci golden sonra sahaya yabancı madde attı. Josef, attığı 2'nci golden sonra tribünlere doğru giderek sevinince sarı-lacivertli taraftarların tepkisi ile karşılaştı. Atılan yabancı maddeler sahadan çıkarılınca müsabakaya devam edildi.

Fırat Aydınus Sarı Kart Dağıttı

Fırat Aydınus Sarı Kart Dağıttı

Karşılaşmanın 77'nci dakikasında Fenerbahçeli futbolcu Serdar Aziz ile Beşiktaşlı futbolcu Batshuayi arasında gerginlik yaşandı. İki takım futbolcularının araya girmesi ile gerginlik sona erdirilirken hakem Fırat Aydınus, Serdar Aziz ve Batshuayi'yi sarı kartla cezalandırdı.

Ali Koç İstifa

Ali Koç İstifa

Fenerbahçeli taraftarlar mücadelenin son dakikalarında başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti. 'Yönetim istifa' ve 'Ali Koç istifa' şeklinde tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli taraftarlar karşılaşma sonrasında da Ali Koç aleyhinde tezahüratlarını sürdürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın