Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Taraftarına Müjdeli Haber

Fenerbahçe Taraftarına Müjdeli Haber

Tekil
18.01.2018 - 04:28

Van Persie'ye Veda!

Fenerbahçe büyük bir transfer olarak gördüğü  önemli mali yükümlülüğün altına girdiği Van Persie'den istediği verimi bir türlü alamadı.Çok geçmeden kronik sakat olduğu ortaya çıktı.Hatta Fenerbahçe en yüksek kademeden bu iddiaları doğruladı. Kangrene dönüşen Fenerbahçe-Van Persie ilişkisi sonunda bitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yıllık Ücreti Sorun Oldu

1. Yıllık Ücreti Sorun Oldu

Kronik sakatlığı sebebiyle takıma ciddi katkı sağlayamayan Hollandalı,4,9 milyon Euro olan yıllık ücreti sebebiyle ağır eleştiriler aldı.

2. Taraftar Umudu Kesmişti

2. Taraftar Umudu Kesmişti

Portekizli teknik adam Vitor Pereira, hücum hattında Fernandao'ya şans verdiği için eleştiriliyordu. Sonunda formayı alan Hollandalı oyuncu, sadece Portekizli teknik adamı kendisini oynatmadığı için haklı çıkarmış oldu.

3. Aziz Yıldırım İtiraf Etti

3. Aziz Yıldırım İtiraf Etti

Takımda bir süre sportif direktör olarak görev yapan Giuliano Terraneo bu transfer konusunda eleştirildi. Eleştiri Başkan Aziz Yıldırım'dan gelince dikkat çekici oluyordu ister istemez.Futbolcunun sakatlığı gizlendi, kandırıldık, şeklindeki açıklamalar Van Persie'nin kronik sakat olduğunun da itirafıydı aynı zamanda.

4. Olayların Adamı

4. Olayların Adamı

Beşiktaş ile oynanan kupa maçında rakibini oyundan attırması ve maç boyunca rakip oyuncularının sinirlerini test etmesiyle Fenerbahçe'deki en anlamlı performansına imza attı!

5. İsmi Büyük

5. İsmi Büyük

Geldiği dönem beklenti fazlaydı. Yaklaşık iki buçuk yılda Süper Lig'de sadece 57 maça çıkıp 25 gol atabildi.Beklentiler boşa çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Artık Sahne Elmas'ın!

6. Artık Sahne Elmas'ın!

Türk asıllı Makedon oyuncu Eljif Elmas sezon başında 17 yaşında olması sebebiyle kendisine lisans çıkarılamadı. Persie, gönderildi teknik detaylar halledildi. Artık Eljif Elmas için sahne alma zamanı.

7. Yeni Adresi Belli Oldu

7. Yeni Adresi Belli Oldu

Bu arada Hollandalı oyuncunun yeni adresi büyük ölçüde belli oldu. 1998-2004 yılları arasında formasını giydiği Feyenoord takımına gitmesi neredeyse kesin gibi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes Güven

madde 4 fenerbahçe'nin futbolunun özetidir. futbolu çirkefleştiren bir performansa en anlamlı performans diyerek ironik bir benzetme yapan içerik yazarını te... Devamını Gör