Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Resmi Mobil Uygulaması Yayınlandı

Fenerbahçe Resmi Mobil Uygulaması Yayınlandı

ATKN
04.10.2015 - 21:58

Fenerbahçe, resmi mobil uygulamasını yayınladı. Uygulama sayesinde taraftarlar takımları hakkında haberlere ulaşabilecekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı Lacivertli kulüp, son zamanlarda Twitter, Instagram ve Facebook hesaplarından bir paylaşım yapıyordu.  'Son 36 saat', 'Son 24 saat' ve 'Son 90 dakika' diyerek paylaştığı ve taraftararın merakla beklediği haber sonunda açıklandı. Fenerbahçe, kulübün resmi mobil uygulamasını çıkardığını duyurdu.

Türk Telekom Grubu’nun desteğiyle hazırlanan Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması ile taraftarlar takım hakkındaki tüm resmi bilgilere ve özel haberlere anında ulaşabilecek.

Fenerbahçe SK uygulaması ile; Fenerbahçe hakkındaki haberlere, istatistiklere, özel fotoğraf ve video görüntülerine ulaşılabilecek. Kullanıcılar profillerini oluşturabilecek, paylaşımlarıyla takımına destek olacak. Kullanıcılar oyunlar ile eğlenceli bir deneyim yaşarken, yarışmalara katılarak Fenerbahçe’den hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca sosyal medyada Fenerbahçe ile ilgili paylaşılan haberlere kolayca ulaşabilecek.

iOS kullanıcıları uygulamayı buraya tıklayarak, Android kullanıcıları ise buraya tıklayarak indirebiliyor.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/650596425932369920

HaberTürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0