Görüş Bildir
Haberler
Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 2-1 Panathinaikos

Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 2-1 Panathinaikos

Enver K.
13.07.2016 - 23:03

Sarı-Lacivertli ekip, İstanbul'daki ilk hazırlık maçında Panathinaikos'u Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike'nin golleriyle devirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe , Topuk Yaylası kampının ardından ilk ciddi hazırlık maçında Panathinaikos'la karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleye Fenerbahçe şu 11'le çıktı: Fabiano, Kjaer, Hakan Çinemre, Hasan Ali, Şener, Neustadter, Salih Uçan, Ozan Tufan, Aatıf Chahechouhe, Fernandao ve Emenike.

100 ile 350 lira arasında değişen bilet fiyatları nedeniyle Kadıköy'de mücadeleyi 500'e yakın biletli seyirci takip ederken yeni transferler Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı da tribündeki yerlerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu arada Düzce'de oynanan son hazırlık maçında Voluntari'ye karşı süre alan Robin van Persie, bu maçta kadroya alınmadı. Hollandalı yıldızın özel program dahilinde güçlendirme çalışması yaptığı için kadroda olmadığı belirtildi.

Mücadeleye oldukça etkili başlayan Sarı-Lacivertliler, henüz 3. dakikada Salih Uçan'ın ara pasında Emenike'nin çapraz pozisyondan attığı golle öne geçti: 1-0

Fabiano için talihsiz an!

Karşılaşmanın 23. dakikasında sağ kanattan gelişen Panathinaikos atağında içeriye yerden gönderilen topa kale önünde dokunan Marcus Berg, maça denge getirdi: 1-1

Yunan ekibinin kaydettiği gol sıasında Marcus Berg'le çarpışan Fenerbahçe kalecisi Fabiano Ribeiro, kanlar içinde yerde kaldı. Acilen değişiklik istenen Brezilyalı file bekçisi, sahayı sedyeyle terk ederken onun yerine Ertuğrul Taşkıran kaleye geçti.

Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Emenike göz doldurdu!

Emenike göz doldurdu!

İkinci yarıya Van der Wiel, Alper Potuk ve Josef'i oyuna alarak başlayan Fenerbahçe, 54. dakikada bir kez daha öne geçti. Bu dakikada Fernandao'nun sol kanattan bindiren Hasan Ali'ye doğru gönderdiği topta tecrübeli futbolcu boş durumdaki Emenike'yi gördü ve Nijeryalı golcü de şık bir hareketle önünü boşaltarak ağları sarstı: 2-1

Sarı Lacivertli ekibin Voluntari'yle oynadığı maçta bir gol atan Emenike, Panathinaikos karşısındaki performansıyla da beğeni topladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç, Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe, bir sonraki hazırlık maçında 16 Temmuz Cumartesi günü yine Ülker Stadyumu'nda Lyon'la karşılaşacak.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
20
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın