Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak? Fenerbahçe’nin Yeni Teknik Direktörü Ne Zaman Açıklanır?

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak? Fenerbahçe’nin Yeni Teknik Direktörü Ne Zaman Açıklanır?

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün kim olacağı sarı lacivertli taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Portekizli hoca Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından gözler FB’nin teknik direktör adaylarına çevrildi. Kulislerde ise Chrıstoph Daum, Kenan Koçak ve Slaven Biliç gibi hocaların isimleri geçiyor.  Peki, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? FB’nin teknik direktör adayları kimler? İşte, ismi konuşulan adaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelen son dakika haberiyle geçtiğimiz gün Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sona ermişti. Gerek sarı lacivert renklere gönül veren gerekse spor gündemini yakından takip eden vatandaşlar ekibin yeni hocasını merak ediyor. Bu noktada 'Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim oldu, belli mi, adaylar kimler?' soruları yanıt aramaya başladı. Sezona iddialı transferlerle girmesine rağmen istediği performansı gösteremeyen sarı kanaryalar şimdi takımı yönetecek hoca arayışında. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim oldu, belli mi, adaylar kimler? İşte detaylar...

FB’nin Teknik Direktör Adayları Kimler?

FB’nin Teknik Direktör Adayları Kimler?

PAULO FONSECA

Vitor Pereira öncesi Fenerbahçe'nin anlaşmaya yaklaştığı isimlerden birisi olan Fonseca, şu anda kulüp çalıştırmıyor.

NENAD BJELICA

Hırvat çalıştırıcı Bjelica, yaz aylarında Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. 50 yaşındaki teknik adam, NK Osijek takımını çalıştırıyor.

JOACHIM LOW

Uzun yıllar Alman Milli Takımı'nı çalıştıran deneyimli teknik adam Löw, Vitor Pereira öncesinde de Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

CHRISTOPH DAUM

2003-2004 ve 2004-2005 yılları arasında Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Alman çalıştırıcı Daum, sarı-lacivertli takımın olası adayları arasında.

SLAVEN BILIC

Vitor Pereira öncesi de gündeme gelen Slaven Bilic, bir kez daha Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında güçlü bir sırada yer alıyor.

KENAN KOÇAK

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anılmıştı. Genç çalıştırıcı, Beşiktaş derbisinde tribünlerde Ali Koç ile birlikte gözüktü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın