Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin İlk Hedefi Edin Dzeko

Fenerbahçe'nin İlk Hedefi Edin Dzeko

Caner
18.01.2015 - 13:46
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de ilk hedefin Dzeko olduğu iddia edildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre, İngiltere Premier Lig’de son şampiyon Manchester City’nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, Fenerbahçeli taraftarların adeta rüyasını süsleyen golcüler arasında ilk sırada yer alıyor.

28 yaşındaki futbolcunun son durumuna baktığımızda, moralinin biraz bozuk olduğu söyleniyor. Bunun en önemli nedeni ise City’nin, forvet hattına bir de Swansea’den, yaklaşık 30 milyon Euro’ya Wilfried Bony’yi katması gösteriliyor. İngiliz ekibinin kadrosunda ayrıca Kun Agüero’nun bulunması, Dzeko’nun da geleceğini düşünmeye başladığı haberlerinin artmasına neden oldu. Teknik direktör Manuel Pellegrini’nin, forvet hattında daha çok Agüero’yu kullanması, bir de bunun üzerine Bony’yi alması, tecrübeli forvetin keyfini kaçırmış durumda. Yedek kalmak istemediği için yönetime, rest çektiği öne sürülen Dzeko için de Kanarya’nın düğmeye bastığı belirtildi.

USLU’NUN TANIMINA UYUYOR

Deneyimli forvetin, Pellegrini’den de forma garantisi istediği, ancak bu konuda olumsuz yanıt aldığı iddia edildi. Sarı-Lacivertliler’in de bu kozu en iyi şekilde kullanarak Dzeko’yu, Türkiye’ye gelmesi konusunda ikna etme çalışmalarına başladığı konuşuluyor.

Yönetici Mahmut Uslu’nun, “Yabancı bir forvet almak istiyoruz ama bonservisiyle kolay değil. O nedenle kiralık bakıyoruz” tanımına da uyan Boşnak futbolcu, şu anda transfer listesinde ilk etapta en güçlü alternatif olarak düşünülüyor.

Burak Saygı

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0