Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe İçin Son Düzlük

Fenerbahçe İçin Son Düzlük

Caner
28.12.2014 - 12:24
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin'i dize getiren Fenerbahçe, üst üste 4. kez kazandı. Maç fazlasıyla liderliğe yükselen Sarı- Lacivertliler, bugün Beşiktaş'ın puan kaybetmesini, haftaya da farkı açmayı hedefliyor.

Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın, teknik direktör İsmail Kartal’ın ve futbolcuların dilinden düşürmedikleri bir hedef var; o da sezonun ilk yarısını lider bitirmek. Haftalardır hem Beşiktaş’la hem de Galatasaray’la yarışta bir adım öne geçebilmek için amansız bir mücadele veren Sarı-Lacivertliler, artık hedefe daha yakın. Mehmet Topal’ın golüyle Süper Lig’in dişli takımı Mersin İdmanyurdu’nu deviren Fenerbahçe, galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ezeli rakibi Galatasaray’ın takıldığı haftada maç fazlasıyla liderliği kapan İsmail Kartal’ın ekibi, bugünkü Torku Konya-Beşiktaş maçının sonucunu beklemeye başladı.

Başakşehir ezberlenecek

Sarı-Lacivertliler’in asıl hesabı ise gelecek haftaki Beşiktaş-Galatasaray derbisine yönelik. Zira, rakiplerinin birbirleriyle oynarken kaybedecekleri puanlar Fenerbahçe’nin ilk yarıyı lider bitirmesini sağlayacak. Bu nedenle İsmail Kartal, Süper Lig’deki son 4 maçını da kazanan Başakşehir’i devirmek için elinden geleni yapacak.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0