Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Tatsız Prova

Fenerbahçe'den Tatsız Prova

Fatih
02.08.2014 - 23:29

Fenerbahçe'den Tatsız Prova

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'ya 2-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe, 2014-2015 sezonu öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip Danimarka'da geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'ni müzesine götüren Sevilla ile karşılaştı. Sevilla, Fenerbahçe'yi Vidal ve Aspas'ın golleriyle 2-0 mağlup ederken, Caner Erkin maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.

  • Stat: Brondby

  • Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Diego Ribas, Moussa Sow, Pierre Webo

  • Teknik Direktör: Ersun Yanal

  • Sevilla: Beto, Daniel Carrico, Nicolas Pareja, Federico Fazio, Alberto Moreno, Coke, Grzegorz Krychowiak, Denis Suarez, Vitolo Machin, Iago Aspas, Aleix Vidal

  • Teknik Direktör: Unai Emery

  • Goller: Dk. 38 Aleix Vidal, Dk. 50 Iago Aspas (Sevilla)

  • Kırmızı Kart: Dk. 90+2 Caner Erkin (Fenerbahçe)

  • Sarı Kartlar: Emre Belözoğlu, Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Karşılaşmadan dakikalar;

1' Ve karşılaşma Sevillalı futbolcuların vuruşu ile başladı

4' Karşılaşmaya daha etkili başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Diego'nun orta sahada dağıttığı toplarla etkili olmaya çalışan Sarı-lacivertliler rakibini şu ana kadar kalesine yaklaştırmadı.

8' Denis Suarez, Emre Belözoğlu tarafından faulle durduruluyor.Sevilla takımı tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

10' Sevilla son dakikalarda çok tehlikeli gelmeye başladı. Defans arasına koşu yapan isimleri topla buluşturan Sevilla gole çok yaklaştı fakat kaleci Volkan Demirel kalesine geçiş izni vermedi.

11' Hakemin uyarılarına rağmen itirazlarını sürdüren Emre Belözoğlu sarı kart gördü.

15' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Caner'in ceza sahasına ortasını savunma.

17' Sevilla çok etkili geldi. Carrico'nun ceza sahasından çektiği sert şutu kaleci Volkan Demirel iki hamlede topun sahibi oldu.

24' Fenerbahçe'de sol kanattan harika bir bindirme yapan Caner Erkin tehlikeli bir orta yapmak istedi fakat top defansa çarpıp kornere çıktı.

26' Mehmet Topal önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Bruno Alves'in ortasıyla topla buluşan Mehmet Topal'ın şutu kaleyi bulmuyor.

29' Volkan kalesinde devleşti. Önde yakalanan Fenerbahçe savunmasının arkasında Vidal topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Vidal'in şutunu kaleci Volkan Demirel harika bir refleksle kornere çeldi.

33' Pierre Webo - Federico Fazio mücadelesinde hakem, Fenerbahçe yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Sevilla lehine faul kararı veriyor.

38' GOOLL! Sevilla, Aleix Vidal'in golü ile Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta tek pas yapan Sevilla takımında topla buluşan son isim Vidal oldu. Sevilla'nın yeni transferi Vidal'in penaltı noktasından çektiği şut ağlarla buluştu.

42' Coke ceza sahası sağ çaprazında ofsayt durumunda olduğundan hakem oyunu durduruyor.

45' Hakem karşılaşmanın ilk yarısını sona erdiren düdüğü çaldı.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Fenerbahçeli futbolcuların vuruşu ile başladı.

48' İki takımın teknik direktörü de ikinci yarıya oyuncu değişikliği yapmadan başladı.

50' GOL! Sevilla, Aspas'ın golü ile Fenerbahçe karşısında skoru 2-0 yaptı. Defans arasına yine iyi koşu yapan Vidal ceza sahası içerisinde daha uygun pozisyondaki Aspas'a topu çıkardı. Aspas boş kaleye topu yuvarladı ve farkı iki oldu.

58' Fenerbahçe takımında oyuncu değişikliği; Bruno Alves, Diego ve Meireles oyundan çıkarken Michal Kadlec, Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım oyuna giren isimler.

60' Fenerbahçe çok etkili geldi. Emre'nin kaptığı topla gelişen atakta Caner sol kanatta ceza sahası içerisine yerden ortasını yaptı fakat kimse topa dokunamayınca Sevilla defansı pozisyonu uzaklaştırdı.

65' Fenerbahçe gole yine çok yaklaştı. Caner Erkin tarafından çekilen sert şut kaleci Beto tarafından kurtarılıyor.

67' Fenerbahçe'de Caner Erkin sağ kanatta ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

74' Sevilla takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Iago Aspas çıkıyor ve yerine Juan Munoz oyuna giriyor.

77' 2-0 önde olan Sevilla takımı bütün hatlarıyla savunmaya çekildi. Fenerbahçe ise gol bulmak için bütün şanslarını deniyor. Özellikle Caner'in istekli oyunu takımı ateşliyor.

79' Fenerbahçe takımında Reyes'in şutunu güçlükle çıkaran Volkan Demirel sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri sahaya girdi.

84' Sevilla takımından Diogo Figueiras sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

87' Sevilla takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Grzegorz Krychowiak tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

89' Antonio Cotan, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Emmanuel Emenike tarafından faule maruz kalıyor.

90' Karşılaşmanın sonuna 3 uzatma dakikası eklendi.

90+2' Fenerbahçe takımında Caner Erkin kırmızı kart ile cezalandırılıyor ve takımını eksik bırakıyor.

Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Sevilla: 2 - Fenerbahçe: 0

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hazirl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0