Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Yöneticiler ve Futbolcular Yemekte Buluştu

Fenerbahçe'de Yöneticiler ve Futbolcular Yemekte Buluştu

Enver K.
22.02.2016 - 16:30

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak olan Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyet bugün yöneticilerle yemekte biraraya geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da katıldığı yemek öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından yine tesislerde organize edildi.

Yemeğe başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra yönetim kurulunun tüm üyeleri, teknik heyet ve oyuncular eksiksiz olarak katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen öğle yemeğin ardından futbolcular tesislerden ayrıldı.

Fenerbahçe'de Lokomotiv Moskova mesaisi

Fenerbahçe'de Lokomotiv Moskova mesaisi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla 25 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma ve çabukluk çalışmasının ardından, pas organizasyonlarıyla sürdürdüğü antrenmanı, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladıkları belirtildi.

Futbolculardan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Mithat Yenigün, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ve yönetim kurulu üyesi Selim Kosif'in de izlediği ifade edildi.

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Cihan & AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Can'sınız Can...