Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım Yeniden Başkan

Aziz Yıldırım Yeniden Başkan

Enver K.
31.05.2015 - 10:34 Son Güncelleme: 31.05.2015 - 18:36

Mahmut Uslu: "7-8 Oyuncu Transfer Edeceğiz"

Fenerbahçe'ye 12 kez yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım'ın listesinde kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu seçim sonrası açıklamalar yaptı.

Mahmut Uslu transfer ile ilgili konulara açıklık getirerek, '7-8 tane transfer yapmamız gerekiyor. Kısa bir süre içinde hem antrenörü hem transferleri yapacağız. Ayın 9'undan evvel hiçbir oyuncuyla görüşmeyeceğiz' dedi.

Fernandao konusunda Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın 'Öyle bir açıklama yapacağını düşünmüyorum. Yapamaz, yaparsa da yazıklar olsun. Yaptıysa da adam değildir' sözlerine de cevap veren deneyimli yönetici, 'Bursaspor'un Fernandao'nun bonservisini alma suresi doldu. Fernandao'nun kulübüyle istediğimiz zaman görüşme hakkımız var' ifadelerini kullandı.

Başkan adaylığı konusunda da açıklama yapan Mahmut Ulsu, 'Başkan adayı olursak haberiniz olur. Yönetici olarak devam edeceksek buna başkanlar karar verir' diye konuştu.

Futbolarena

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şekip Mosturoğlu: "Son Derece Demokratik Bir Seçim Oldu"

Seçimin ardından FB TV’ye konuşan Yönetici Şekip Mosturoğlu, büyük Fenerbahçe camiasının desteğini almaktan dolayı gurur duyduklarını dile getirdi.

Şekip Mosturoğlu, “Her zaman olduğu gibi bugün de gurur duyduğumu dile getirmek isterim. Genel Kurul bize teveccüh gösterdi ve yeniden görev alma şansı verdi. Bizlere bu büyük camianın desteği hiç bitmedi. Biz, bu camia için ne yapsak azdır. İnşallah yüzümüzün akıyla tamamlarız ama bildiğiniz gibi süreç zor. Mutluluk duymamak mümkün değil. Bize destek olan herkese teşekkür ederim. Bugün son derece demokratik bir seçim oldu. Ben de karşılamada vardım. Bizlere çok büyük destek verildi. O destekle de bu mücadeleyi verdik. Ben yeniden bize güvenen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Sporx

Aziz Yıldırım: "Paralel yapı yüzünden hapis yattık"

Aziz Yıldırım: "Paralel yapı yüzünden hapis yattık"

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanlığına seçildi. Sonuçların açıklanmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

'Enteresan bir kongre yaptık. Arkadaşlarım ve şahsım adına verdiğiniz destekten dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum.'

'3 Temmuz'la birlikte, 'Paralel Yapı'nın Türkiye'de değişim yapma projesiyle Metris'te hayatımızın en kötü günlerini yaşadık. 3 Temmuz'dan sonra bir ruh ortaya çıktı. Bundan sonra bir değişim başladı.'

'Hepimizin tek emeli ve arzusu; 1 milyon üye projesidir. Görev sürem boyunca 1 milyon üye için çalışacağım. En büyük olay Fenerbahçe'nin 1 Milyon Üye projesi üzerine oturtulmasıdır. 'Biz Fenerbahçeyiz, onu yaparız, bunu yaparız' demekle hiçbir şey yapamayız. Bir çatı altında toplanmalıyız.'

'Dün bazı kişiler İsmail Kartal'a bağırmışlar, bunlar yanlış şeyler. İsmail Kartal bu kulübün bir çocuğudur. Bu çocuk (İsmail Kartal) kurşunlandı. Ondan sonra takımda düşüş başladı. Bunları biraz böyle görmek lazım. Sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür edelim. İsmail Kartal'a teşekkür ediyorum. İsmail Kartal'ın çocuğu okulunda babası yüzünden dayak yemiştir. Hanımı arabada tacize uğramıştır. İsmail Kartal'ın arabasını 3 kişi çevirmiş kavga edecek duruma gelmiştir. İsmail Kartal'a yapılanı kabul etmiyorum.'

'Tribünleri herkese açıyorum. Ama futbolculara, antrenörlere bağıranları affetmem.'

'Fenerbahçe'nin içerisinde çok değerli insanlar vardır ve kulübe getirilip çalışılmalıdır. Ben 24 saatimi bu kulübe adayan insanım.'

'Mahkeme bittiği, temizlendiğim günün akşamı kongre kararı alacağım. Bıraktığım gün ailemle buraya çıkacağım. Küçük kızımı da omzuma alıp öyle veda edeceğim.'

'Fenerbahçe kulübü, Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı sürece ayakta olacaktır. 7 Haziran'da yapılacak olan seçimde oylarınızı vererek bu ülkenin kaderinde rol oynamanızı rica ediyorum.'

HTSpor

Fenerbahçe Spor Kulübü 30-31 Mayıs 2015 Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylarından Aziz Yıldırım 5504 oy Hulusi Belgü ise 1144 oy aldı. Bu sonuçla Aziz Yıldırım, 12. kez Fenerbahçe Başkanlığı’na seçilmiş oldu. Kongrede toplam 6648 oy kullanıldı.

YÖNETİM KURULU

Asıl Üye: Mithat Yenigün, Asıl Üye: Mahmut Nedim Uslu, Asıl Üye: Nihat Özbağı, Asıl Üye: Ender Alkaya, Asıl Üye: Murat Özaydınlı, Asıl Üye: İlhan Yüksel Ekşioğlu, Asıl Üye: M. Şekip Mosturoğlu, Asıl Üye: Alaeddin Yıldırım, Asıl Üye: Ömer Temelli, Asıl Üye: İsfendiyar Zülfikari, Asıl Üye: Önder Fırat Asıl, Üye: Erhan Türkoğlu, Asıl Üye: Tahir Sarıoğlu, Asıl Üye: S. Ozan Balaban.

Yedek Üye: Hakan Dinçay,Yedek Üye: Mehmet Selim Kosif, Yedek Üye: Metin Doğan, Yedek Üye: Mustafa Serdar Erkan, Yedek Üye: Selim Sapan, Yedek Üye: Cenk Başak, Yedek Üye: Barış Altuğ Aydil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak. Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarışacağı genel kurulda, toplam 21 sandık kuruldu.

  • Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda oy verme işlemi sona erdi ve sandıklar açılmaya başlandı.

TOPLAM

AZİZ YILDIRIM:  5504

HULUSİ BELGÜ: 1144

  • 1 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 260 Hulusi Belgü: 51

  • 2 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 271 Hulusi Belgü: 49

  • 3 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 280 Hulusi Belgü: 62

  • 4 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 265 Hulusi Belgü: 62

  • 5 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 261 Hulusi Belgü: 51

  • 6 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 248 Hulusi Belgü: 60

  • 7 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 248 Hulusi Belgü: 51

  • 8 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 263 Hulusi Belgü: 61

  • 9 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 247 Hulusi Belgü: 66

  • 10 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 268 Hulusi Belgü: 52

  • 11 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 274 Hulusi Belgü: 54

  • 12 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 269 Hulusi Belgü: 48

  • 13 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 254 Hulusi Belgü: 58

  • 14 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 285 Hulusi Belgü: 44

  • 15 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 268 Hulusi Belgü: 41

  • 16 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 256 Hulusi Belgü: 58

  • 17 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 241 Hulusi Belgü: 58

  • 18 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 250 Hulusi Belgü: 46

  • 19 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 242 Hulusi Belgü: 44

  • 20 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 238 Hulusi Belgü: 53

  • 21 Numaralı sandık: Aziz Yıldırım: 315 Hulusi Belgü: 67

AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım oyunu kullandı. Salonda bulunan vatandaşlar başkan Aziz Yıldırım'ın salona girmesi ile sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Aziz Yıldırım 21. nolu sandıkta oyunu kullandı.

'İSTİKRARLI BİR SİYASETİN GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM'

Oyunu kullanan başkan Aziz Yıldırım daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün Fenerbahçe Kongresi'nin yeni başkanını seçeceğini belirterek, 'Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Ama en önemlisi 7 Haziran'da seçimler var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum' dedi.

HULUSİ BELGÜ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sürerken, başkan adayı Hulusi Belgü oyunu kullandı.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda sabah saatlerinden itibaren, yönetim kurulu aday listesinde yer alan arkadaşlarıyla beraber saatlerce üyeleri karşılayan Belgü, ailesiyle beraber 4 numaralı sandığa giderek oy kullandı.

Belgü yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye hizmet aşkıyla yandıklarını ifade ederek, 'Kazansak da kazanmasak da hep Fenerbahçe'nin emrindeyiz. Bu uzun bir yürüyüşün başlangıcı. İnşallah bundan sonra hep beraber olacağız. Fenerbahçe'ye hizmet aşkıyla yanıyoruz. Kim kazanırsa başarılar diliyorum. Aynı şeyi karşı taraftan da bekliyorum. Kaybeden seçilen başkana yardımcı olacak' şeklinde ifadeler kullandı. Belgü, oy kullandıktan sonra salona giriş yapılan noktada üyeleri karşılamaya devam etti.

Genel kurul üyeleri Yıldırım için sarı, Belgü için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullanıyor. Başlama saati itibarıyla üyelerin kongreye büyük ilgi gösterdiği görüldü. Üyeler başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar oluşturdu.

Eurosport

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0