Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe - Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Final

Fenerbahçe - Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Final

Bahadır
11.06.2023 - 13:17

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, dokuz senelik kupa hasretine son vermek için Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Final yolculuğu

Final yolculuğu
cdnuploads.aa.com.tr

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki yolculuğuna 5. turdan başladı. Bu turda İstanbulspor'u eleyen sarı-lacivertliler, son 16 turunda ise Çaykur Rizespor'u yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Yukatel Kayserispor'u mağlup eden Fenerbahçe, yarı finaldeki rakibi Demir Grup Sivasspor'u geçerek adını finale yazdırdı.

Öte yandan Başakşehir de Türkiye Kupası'na 5. turdan katıldı ve Göztepe'yi eleyerek yoluna devam etti. Son 16 turunda VavaCars Fatih Karagümrük'ü saf dışı bırakarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Galatasaray'ı eleyen Medipol Başakşehir, yarı finalde MKE Ankaragücü'nü yenerek finalist oldu.

İki takımın bu sezonki üçüncü maçı

İki takımın bu sezonki üçüncü maçı
cdnuploads.aa.com.tr

Ligde iki kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Başakşehir, final maçıyla üçüncü kez birbirlerine rakip olacak. Ligde oynanan iki maç, Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitti. Sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısındaki maçı 1-0, ikinci yarıdaki maçı ise 2-1'lik skorla kazandı.

Başakşehir, finalde kupaya uzanması durumunda gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek aksi takdirde Avrupa kontenjanı ligi dördüncü bitiren Adana Demirspor'a gidecek.

Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman?

Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman?

Fenerbahçe ile Başakşehir'in karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası final maçı, 11 Haziran Pazar günü oynanacak. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak ve ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın