Görüş Bildir
Haberler
Gol Düellosunun Galibi Fenerbahçe

Gol Düellosunun Galibi Fenerbahçe

Enver K.
02.05.2015 - 18:11 Son Güncelleme: 02.05.2015 - 21:03

Şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe, iki kez geriye düştüğü maçta Kadıköy'de lig sonuncusu Balıkesirspor'u 4-3 yendi. Sarı lacivertliler maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Ligin bitimine 5 hafta kala Fenerbahçe puanını 63'e çıkardı.

Maç eksiği bulunan Beşiktaş ve Galatasaray'ın 61'er puanı var. Lig sonuncusu Balıkesirspor ise 20'de kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diego'dan ilk gol

Diego'dan ilk gol
Diego'dan ilk gol

3 golün dışında kalesinde ciddi pozisyonlar veren Fenerbahçe'de golleri 8'inci dakikada Caner Erkin 26'da Diego, 44 ve 50'de Moussa Sow (2) kaydetti. Webo'nun bir kafa vuruşu direkten döndü.

Balıkesir'in gollerinde ise 15'te Isaac Promise 21'de Ante Kulusic ve 40'da Berkan Emir imzası vardı. Atılan 7 golün 6'sı ilk yarıda geldi. 

İki ekip 40 yıl sonra İstanbul'da ilk kez karşılaştı. Fenerbahçe bu sezon evinde ilk kez bir maçta bu kadar gol gördü. Sarı kart gören Bruno Alves de cezalı duruma düştü, gelecek hafta Sivas maçında yok.

Şampiyonlar kupasıyla tur attı

Şampiyonlar kupasıyla tur attı
Şampiyonlar kupasıyla tur attı

Kadınlar Voleybol 1. Lig'de şampiyon olan Fenerbahçe Grundig'in oyuncuları, karşılaşma öncesi kupalarıyla saha içinde tur attı.

Bu arada Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bilet satışı yapılmayan okul kale arkası tribünde az sayıda taraftar bulunurken, maraton alt ve üst tribünlerde de büyük boşluklar yer aldı.

Karşılaşmıayı az sayıda Balıkesirspor taraftarı da izledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0