Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Real Madrid'e Tarihi Fark!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e Tarihi Fark!

THY Euroleague çeyrek final 2. maçında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena'da Real Madrid'i 100-78 gibi farklı bir skorla yenerek seriyi 2-0'a getirdi. 3 galibiyete ulaşan takımın Final-Four'a kalacağı sistemde Fenerbahçe büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basketbolda THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında İspanya'nınReal Madrid takımını 22 sayı farkla 100-78 mağlup eden Fenerbahçe, seride 2-0 öne geçti.

Maça Datome'nin 4 sayısıyla hızlı başlayan Fenerbahçe karşısında Real Madrid, Fernandez ve Reyes ile üç sayılık basketler buldu ve 3. dakika 6-6 beraberlikle geçildi. Pota altını iyi kapatan ve hem içeriden hem dışarıdan yüksek şut yüzdesi yakalayan sarı-lacivertli takım, Bogdanovic'in basketiyle 6. dakikada 13 sayılık (21-8) üstünlük yakaladı. Real Madrid, tempoyu düşürerek rakibinin ritmini bozmaya çalıştı. Fenerbahçe bu dakikalarda sayı bulmakta zorlansa da iyi savunmayla ilk çeyreği 27-14 önde geçti.

Ev sahibi takım, maçın ikinci periyoduna da Udoh'un pota altından bulduğu 4 sayıyla başladı. Sert savunmasıyla rakibine 6 top kaybı yaptıran Fenerbahçe, Bogdanovic'in üç sayılık basketiyle 15. dakikada farkı 27 sayıya (46-19) çıkardı. Real Madrid son bölümde oyunu yavaşlatarak 14 sayı üretirken, sarı-lacivertli ekip, Kalinic ile sayılar bularak ilk yarıyı 54-29 önde tamamladı.

İlk yarıda rakibine 25 sayı üstünlük sağlayan Fenerbahçe, ikinci yarıya daha kontrollü başladı ve hücum süresini sonuna kadar kullanarak sayılar üretti. Datome ve Ali Muhammed ile hücumda etkili olan ev sahibi takım, Bogdanovic'in üç sayılık basketiyle 29. dakikada farkı 30 sayıya (74-44) çıkardı ve üçüncü periyodu 76-48 önde geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid son periyotta Fernandez, Rodriguez ve Llull gibi önemli oyuncularını kenarda tuttu. Son dakikalarda fazla süre almayan oyuncularıyla mücadele eden Fenerbahçe, Hickman'ın üç sayılık basketiyle farkı 91-60 ile farkı 31 sayıya çıkardığı karşılaşmayı 100-78 kazandı.

100. sayı maçın son saniyelerinde Melih Mahmutoğlu’nun ellerinden geldi

İki takım serinin 3. maçında Salı günü İspanya’da oynanacak.

1. PERİYOT: 27-14

2. PERİYOT: 27-15

3. PERİYOT: 22-19

4. PERİYOT: 24-30

Öte yandan taraftarlar da maça büyük ilgi gösterdi. Ülker Sports Arena tıklım tıklımdı...

Öte yandan taraftarlar da maça büyük ilgi gösterdi. Ülker Sports Arena tıklım tıklımdı...

Maç sonunda ise oyuncu ve taraftarlar Real Madrid zaferini kutladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya;

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
82
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ahmet

Bu maç ile ilgili yazılacak çok şey var aslında.Vesely olmadan seri öncesi çoğu kişi real fenere acımaz diyorlardı.Hepsine sarunas jasikevicius'un şu sözünü ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bakınız sayın başkan. Obra gibi bir hoca getirip takıma müdahale etmediğinizde işte böyle başarıların geliyor. Lütfen futbol takımınada iyi bir hoca getirip ... Devamını Gör

vOLCano

gs'li olarak helal olsun diyorum.. kupa gelsin bu sene Türkiye'ye..

Arda Doğan

fenerbahçeli olarak bende sana helal olsun diyorum kardeşim. inşallah biz euroleague, siz eurocup kupalarını alıp ülkemize döneriz.