Görüş Bildir
Haberler
FED Kararları Ne Zaman Açıklanacak? FED Faiz Kararı Saat Kaçta Belli Olacak?

FED Kararları Ne Zaman Açıklanacak? FED Faiz Kararı Saat Kaçta Belli Olacak?

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de ekonomi piyasaları FED’in açıklayacağı faiz kararını bekliyor. Dün başlayan FED toplantısı, bugün de devam edecek. FED Başkanı Jerome Powell'ın, geçtiğimiz günlerde faiz artırımı için sinyali vermişti. FED’in sıkı para politikasına devam ederek faizleri yükseltmesi, doların birçok para birimi karşısında değer kazanmasını sağlayacak. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerikan Merkez Bankası (FED) yeni yılın ilk kararlarını bugün açıklayacak. Tüm piyasaların gözü kulağı FED toplantıları sonrası açıklanacak faiz kararına çevrilmiş durumda. ABD'de son yılların en yüksek enflasyon rakamlarına ulaşılması ve FED'in 2022 yılı içerisinde birçok kez faiz artırımı yapabileceğine dair açıklamaların ardından gözler Ocak ayı FED toplantısına çevrildi.

FED Faiz Kararı Ne Zaman Açıklanacak?

FED Faiz Kararı Ne Zaman Açıklanacak?

FED toplantısı 25-26 Ocak tarihlerinde yapılacak. FED faiz kararı 26 Ocak TS ile saat 21:00 itibari ile FED Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak. FED toplantısı ardından olası bir faiz artırımı kararı ile başta gelişmekte olan piyasalar olmak üzere dünya piyasaları derinden etkilenecek. İkinci toplantı ise 15-16 Mart tarihlerinde, üçüncü toplantı ise 3-4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın