Görüş Bildir
Haberler
Fazla Aramana Gerek Yok! Bir Evin İhtiyacı Olacak Beyaz Eşyalarını Listeliyoruz!

Fazla Aramana Gerek Yok! Bir Evin İhtiyacı Olacak Beyaz Eşyalarını Listeliyoruz!

Ece Erdem
23.11.2022 - 13:14 Son Güncelleme: 01.12.2022 - 11:20

Bir ev kurarken ilk bakmaya başladığımız şeyler beyaz eşyalar. Eski zamanlarda insanlar yiyecekleri kokmasın diye soğuk kuyulara sarkıtırlarmış, iyi ki o dönemlerde yaşamıyoruz! Bir evin demirbaşı olan en iyi beyaz eşyaları bu içerikte sizin için derledik, umarım beğenirsiniz. 

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 17.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Altus Ala 540 G Duvar Tipi Eğimli Gri Davlumbaz

1. Altus Ala 540 G Duvar Tipi Eğimli Gri Davlumbaz

Yemek yapmak çok güzel, ama kokuların eve sinmesinden ben hiç hoşlanmıyorum. Işıklı tasarımıyla yemeklerinizi daha net görecek ve kademeli ayarıyla tüm yemek kokularını içine çekecek olan davlumbaz, 4.7 değerlendirme puanına sahip. 

Hemen incelemek ve satın almak için buradaki linke tıklayın!

2. Altus Al 585 GTB Multifonksiyonel Ocaklı Fırın

2. Altus Al 585 GTB Multifonksiyonel Ocaklı Fırın

Altus yemek yapan herkesin kolayca kullanabileceği bu fırınla yemek yapmayı her zamankinden daha keyifli hale getiriyor. Dört gözlü ocak ile entegre olan fırınınızın gazlı ocak kısmında farklı büyüklükte geniş bölmeler sayesinde aynı anda farklı yiyecekler pişirebilirsiniz. 

Şık ve zarif tasarımına bayıldığım fırını buradaki linkten inceleyip satın alabilirsiniz, tepsileriyle birlikte geliyormuş.

3. Arzum Cookart Maxi Çift Camlı Fırın

3. Arzum Cookart Maxi Çift Camlı Fırın

Yemek yapmak, önemli bir ihtiyaç olmasının yanında bir hobi alanıdır. Bu süreçte ortaya lezzetli sonuçlar çıkarabilmek için ise iyi ve sağlam cihazlar ile ürünlere ihtiyaç bulunur. Bu gerek duyulan cihazlar içinde fırın da yer alır. Bu seçtiğim ürün; çift camlı yapısı, sağlamlığını artırması ile birlikte ısı kaybını önler ve hızlı pişirme fonksiyonu da verir. Fırının kendi emaye tepsileri, pratik ve sağlıklı bir deneyim yaşamanıza yol açar. Zaman ayarı özelliğiyle de yemeklerinizin yanma tehlikesi kalmayacak. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

4. Altus Al 83 Gd 4 Gözü Gazlı Gaz Emniyetli Set Üstü Ocak

4. Altus Al 83 Gd 4 Gözü Gazlı Gaz Emniyetli Set Üstü Ocak

Doğal gaz çıkışlı olan bu ocak, hem taşınması ve kurulumu kolay hem de klasik bir model. İster bulaşık makinenizin ister fırınınızın üstüne veya direkt tezgaha bile kurabileceğiniz set üstü ocağı buradaki linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

Ürün güzel sorunsuz geldi Doğal gazlı tüplü değil bu modelin 83 Gd yazanları doğalgazlı alırken ona dikkat edin ürün çok güzel ayak kısmına kaydırmaz koymuşlar kayma yapmıyor 🤗

5. VESTEL AO-65104 S Ankastre Ocak

5. VESTEL AO-65104 S Ankastre Ocak

Ocak alevi istenmeden kapandığı zaman gaz emniyeti devreye girip gazı keserek zehirlenme riskini ortadan kaldıran ankastre ocak; standart ocaklara göre daha geniş hacimli, yani aynı anda birkaç tencereyi rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Çok şık bir görünümü olduğunu düşündüğüm ürünü buradaki linkten 2399 TL'ye hemen satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Altus ALK 471 X No Frost Kombi Buzdolabı

6. Altus ALK 471 X No Frost Kombi Buzdolabı

Buzdolabı çeşitleri yiyeceklerinizin güvenli bir şekilde depolanabilmesine yardımcı olur. Besinlere bakterilerin temasını önlemek için No Frost çeşitleri tercih edebilirsiniz. Beyaz renk tonu ile satışa sunulan Altus Alk 471 X model No Frost özelliğe ile kendi buzunu kolaylıkla çözer. Dondurucuda herhangi bir karlanma ve buzlanma yapmadan otomatik bir şekilde çözülür. Bu sayede kullanım konforunuzu artırır. 

Ürünü buradaki linkten satın alabilirsiniz.

7. Samsung Mikrodalga Fırın

7. Samsung  Mikrodalga Fırın

Yaptığınız yemekleri daha sonra yemek üzere ısıtma ihtiyacı duyduğunuz zaman size yardımcı olacak olan Samsung Mikrodalga Fırın ile en pratik şekilde yemeklerini hazır hale getirebilirsiniz. Fırın, Y27.5 x G48.9 x D37.4 cm ebatlarına ve 12 kilogram ağırlığa sahipken; fırın içi 48.9 CM genişliğe, 27.5 cm yüksekliğe ve 37.4 derinliğe sahiptir. Bu sayede 288 mm taba alanı ile yemeklerinizi geniş kaplarla da ısıtabilmenize yardımcı olur.

Ürüne göz atmak için buradaki linke tıklayın.

8. Hoover Kurutma Makinesi

8. Hoover Kurutma Makinesi

Kolay taşınabilir su tankı Aquavision'ın yeni tasarımı sayesinde kurutma makinenizde biriken su seviyesini görebilir, su tankını kolaylıkla taşıyabilir, biriken saf suyu yeniden kullanabilirsiniz. Gecikmeli Başlatma seçeneği size alışkanlıklarınız ve ihtiyaçlarınıza göre çevrim süresini seçme şansı verir. Kurutma çevrimi 23 saate kadar geciktirilebilir. Böylece kurutma işlemi siz yokken başlar ve eve döndüğünüzde çamaşırlarınızı kuru, yumuşak ve ütüye hazır bir şekilde bulursunuz.

Ürünü satın almak için buradaki linke tıklayın!

9. VESTEL BM 3111 3 Programlı Bulaşık Makinesi

9. VESTEL BM 3111 3 Programlı Bulaşık Makinesi

Bulaşık Makinesi kategorisinde en çok değerlendirilen 1. ürüne beraber göz atalım. Doğa ve teknoloji dostu Vestel BM 3111 3 programlı bulaşık makinesi, ihtiyaçlarınıza hayatınızı kolaylaştıracak yenilikçi çözümler sunar. Bu cihaz gerekli özen ve bakım sağladığında uzun yıllar ilk günkü performansıyla hizmet eder. Bulaşık yıkama işleminden en iyi sonucu almak üzere kullanım kılavuzunda verilen yönergelerin takip edilmesi yeterlidir.

Kolayca kullanabileceğiniz makineyi buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

10. Altus Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

10. Altus Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Çamaşır Makinesi kategorisinde en çok satılan 1. ürün olan Altus çamaşır makinesi, ekonomik ve hesaplı özellikleri bünyesinde toplayan yapısıyla alıcıları için kârlı bir yatırım olmayı başarıyor. Sade tasarımı ve kullanışlı özellikleri tüketiciler için zaman kazandıran etkili bir performans ortaya koyuyor. Basit kullanıma uygun yapısı sayesinde yaşlılar için de uygun özellikler taşıyan bir çamaşır makinesi konumuna erişiyor. Ev ortamında hem mutfaklarda kullanılmaya hem de banyolara yerleştirilmeye uygun olan boyutlarıyla beğeni kazanıyor.

Hemen satın almak için buradaki linke tık tık!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın