Görüş Bildir
Haberler
Fazıl Say'dan Kendisine 'Yamuk Ağız' Diyen İktidar Yanlısı Hesaplara Yanıt: 'Ben Tavşan Dudak Doğumluyum'

etiket Fazıl Say'dan Kendisine 'Yamuk Ağız' Diyen İktidar Yanlısı Hesaplara Yanıt: 'Ben Tavşan Dudak Doğumluyum'

Ulaş
26.01.2022 - 19:05 Son Güncelleme: 26.01.2022 - 19:10

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, kendisine dış görünüşü üzerinden yapılan saldırgan yorumlara ilişkin açıklama yaptı. Say, kendisine yapılan yorumlara 'Ben tavşan dudak doğumluyum. Dört ameliyatım var' şeklinde karşılık verdi. 

Fazıl Say açıklamalarının devamında hangi ifadeleri kullandı detaylara beraber bakalım. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Piyanist Fazıl Say, bugün MHP tarafından hedef alınmış ayrıca Twitter'da dış görünüşünden ötürü iktidar yanlısı hesapların saldırısına maruz kalmıştı.

Fazıl Say bir dizi paylaşımda bulunarak kendine saldıran Twitter hesaplarına yanıt verdi 👇

'Ülkeleri en çok temsil eden sanatçılardır...'

'Ülkeleri en çok temsil eden sanatçılardır...'

Fazıl Say paylaşımlarını şöyle sürdürdü: 

'Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın. Ve unutmayın, ülkeleri en çok temsil eden sanatçılardır. Sanat içini dökmektir; aynadır, çağrıdır. 52 yıllık geçtiğim yolda, dünyada ve ülkemde bazı şeyleri başardığımı ve çok ürün bıraktığımı düşünüyorum. O kadar. Ne daha az ne daha çok.

Hayatımda hiçbir zaman herhangi bir siyasi rol, devlet görevi almak istemedim, istemeyeceğim. Öyle bir ilgim yok. İnsan olarak düşündüklerimi yazarım, o kadar. Belediyelerle yıllardır konserim filan olmadı. Olmasını da istemiyorum. Aslında olması doğal. Ama laf edilir.

Son olarak da özür dileyecek bir şey yazdığımda merak etmeyin. özür dilerim elbet. Ortada özür dilenecek bir şey yok. Haksızlıklara karşı insanları savunuyorum. Nokta! “Özür diletmek” ne kadar aciz bir durum. Ne kadar cılız! Kimseden özür dileyeceğim bir şey yazmadım! Onlar?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
72
27
17
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?