Görüş Bildir
Haberler
Faulkner'in Bilinen Tek Çocuk Kitabı Raflardaki Yerini Aldı

Faulkner'in Bilinen Tek Çocuk Kitabı Raflardaki Yerini Aldı

Batuhan
20.10.2016 - 11:41

1949 yılında Nobel Edebiyat Ödülü‘ne layık görülene kadar pek tanınmayan, ancak bu ödülden sonra hak ettiği tanınırlığa kavuşan Faulkner’in bilinen tek çocuk kitabı Dilek Ağacı, Kırmızı Kedi etiketiyle raflardaki yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldığı Nobel dışında 1954 ve 1962 yıllarında kurgu eser dalında Pulitzer Ödülü‘ne de layık görülen ve 20. yüzyılın en iyi yazarlarından biri kabul edilen üstadın kitabı, dilimize Ülker İnce tarafından kazandırılmış. Bu harika çevirmen seçimi için Kırmızı Kedi’ye bizden kocaman teşekkürler. Ülker İnce’nin yetkin çevirisini yeniden tatmak harika olacak.

Dilek Ağacı, dünyanın en önemli yazarlarından biri olarak kabul edilen, Pulitzer ve Nobel Edebiyat Ödülü sahibi William Faulkner’ın bilinen tek çocuk kitabıdır. Faulkner, Dilek Ağacı’nda birbirinden ilginç kişilerden oluşan bir grubun, efsanevi bir ağacın çevresinde gerçekleşen sürükleyici serüvenini kaleme almıştır.

Düşsel anlatımıyla her sayfasında küçükler kadar büyükleri de şaşırtacak olan bu eşsiz kitap, ilk baskısında yer alan çizimleriyle bir kez daha hayat buluyor.

72 sayfalık kitap, anlatımı ve akıcılığıyla çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini hak ediyor. Sonuçta William Faulkner diyoruz. Onu tek bir yaş grubuna hapsetmek çok yanlış olur.

Kayıp Rıhtım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın