Görüş Bildir
Haberler
Fatura Dramı: Boş Kuyuya 600 TL Elektrik Faturası Geldi

Fatura Dramı: Boş Kuyuya 600 TL Elektrik Faturası Geldi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ereğli ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi. Gürer'in dinlediği çiftçilerden çiftçi Salim Ulucan, boş olan sulama suyu kuyusuna 600 lira tutarında elektrik faturası geldiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ereğli’nin Yeniköy bölgesinde çiftçilerle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Yoğun kar yağışı altında sorunlarını CHP Milletvekili Gürer’e anlatan çiftçiler, artan girdi maliyetleri nedeniyle üretim yapamayacak duruma geldiklerini söyledi.

CHP Milletvekili  Ömer Fethi Gürer’e yaşadığı sorunları anlatan Yeniköylü çiftçi Salim Ulucan gübre ve tohum fiyatlarının aşırı derecede artması nedeniyle bu yıl ekim gerektiği kadar yapamadıklarından yakındı. Ekim yaptıkları tarlalara gübre atamadıklarını ifade eden Sami Ulucan, giderlerin gelirleri kurtarmadığını belirtti.

Boş olan sulama suyu kuyusuna 600 lira tutarında elektrik faturası geldiğini anlatan Salim Ulucan, “İki ay sonra sulama sezonu başlayacak; o zaman ne kadar fatura gelecek tahmin bile etmek istemiyorum, çok korkuyorum”  diyerek artan elektrik maliyetlerine tepki gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
12
8
6
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samet ateş

kuyuda ki suyu bir tek akıllılar görebiliyor Kral çıplak

Zülfikar Bolluk

Boş bırakmaya gelmez burası Türkiye dostum 😎

Çağrı Calik

Bir tas atmis kuyuya diğer deli Ödemiş faturayı