Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim Fransa Hazırlıkları İçin Kolları Sıvadı

Fatih Terim Fransa Hazırlıkları İçin Kolları Sıvadı

Enver K.
15.10.2015 - 14:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Zorlu bir eleme sürecinin ardından 2016 Avrupa Şampiyonası için doğrudan vize alan A Milli Takım'da yaşanan coşkunun ardından kollar Fransa  hazırlıkları için hemen sıvandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mayıs ayına kadar yoğun bir analiz dönemi geçirecek. Fatih Terim, hazırlanacak rapor doğrultusunda geniş oyuncu havuzunu belirlemek için yardımcılarıyla birlikte mesai harcayacak. 

Fatih Terim ve yardımcıları Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Avrupa'nın tüm ülkelerinde forma giyen Türk oyuncuları mercek altına alacak. Oyuncuların performansları gözönüne alınarak Euro 2016'nın geniş kadrosu belirlenecek. 

Fatih Terim'in bir başka hedefi ise Ay-Yıldızlılar'ın son dönemde yakaladığı arkadaşlık havasını korumak. Elemelerde tüm umutların tükendiği dönemde bile zorlu maçlar öncesinde müthiş bir inanmışlık örneği sergileyen oyuncularının bu birlikteliğinden son derece memnun olan Fatih Terim, Milli Takımı oyuncuların koşarak geldiği ortamı devam ettirmek.

A Milli Takımın tarihi zaferin ardından gerek Türkiye'den gerekse de Avrupa'nın dört bir yanından taraftarlar, Fransa'ya akın edecek. Ülkenin zor günler geçirdiği süreçte A Milli Takımın zaferiyle coşku yaşayan vatandaşlarımız şimdiden Fransa'ya gitmek için hazırlıklara başladı. 

LİG TV

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın