Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim, 'Futbol YİBO' Projesi İçin Kastamonu'da

Fatih Terim, 'Futbol YİBO' Projesi İçin Kastamonu'da

Enver K.
28.05.2015 - 13:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolun tabana yayılması için geliştirilen 'Futbol Yatılı İlköğretim Bölge Okulları' (YİBO) projesi için pilot il seçilen Kastamonu'da incelemelerde bulundu.

Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyon (TFF) Gençlik Geliştirme Departmanı Sorumlusu Rasim Kara ve TFF Projeler Müdürü Tamer Güney ile birlikte sabah Kastamonu'ya geldi. Vali Şehmus Günaydın, Terim ve beraberindeki heyete İzbeli Çiftliği'nde kahvaltı verdi. Vali Günaydın ile Belediye Başkanı AK Partili Tahsin Babaş, Terim'e plaket ve Kastamonuspor forması hediye etti.

Terim, daha sonra Mahalli İdareler Eğitim ve Konferans Salonu, Doğa ve Kültür Köyü inşaatı ile Hasan Doğan ve İsmail Dikmenli spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. Terim, Hasan Doğan Spor tesislerinde bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin Kastamonu Şubesi'nin açılışını da gerçekleştirdi.

Türkiye'de futbolun tabana yayılması ve 5-6 yaşlarında oynanmaya başlamasını isteyen Terim, bunun sağlanması için geliştirilen projelerden olan 'Futbol YİBO' projesinin start verileceği Taşköprü İlçesi'ndeki YİBO'da incelemelerde bulunmak üzere bu ilçeye gitti.

Fatih Terim 4. yıldızı çizdi

Fatih Terim 4. yıldızı çizdi

Üzerinde Galatasaray forması bulunan bir çocuğu yanına çağırarak seven Fatih Terim, çocuğun üzerindeki formaya önce imzasını attı, ardından bu yıl şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın dördüncü yıldızını çizdi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın