Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim: Arda Sahipsiz Değildir

Fatih Terim: Arda Sahipsiz Değildir

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarınki Karadağ maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Son dönemde oynadığı futbolla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Arda Turan'a destek çıkan Terim, 'İspanya basınında Arda hak etmediği şekilde yerden yere vuruluyor. Hiç olmazsa bizim basınımız ona sahip çıksın. Real Madrid maçının bütün suçu son 20 dakika oynayan Arda'da mı? İspanya basını haksız davrandı. Onlar da bilmeli ki Arda sahipsiz değildir.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Euro 2016 hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren A Milli Takım, Antalya'da Karadağ'ı konuk edecek. Maç öncesinde basın mensuplarının karşısına geçen Terim, Arda Turan'la ilgili çıkan eleştirilerden dolayı medyaya yüklenirken, Bursasporlu Serdar Aziz'in turnuvada forma giyemeyeceğini dile getirdi.

Terim'in açıklamalarından önemli bölümler şu şekilde:

"Arda sahipsiz değildir"

"Arda sahipsiz değildir"

'Sevindirici olan ise Arda'nın bir sakatlığının olmaması. Psikolojisi de oldukça iyi. Arda bizim sadece kaptanımız değil, bizim için çok şey ifade eden bir oyuncu. Sizden de rica ediyorum... Fiorentina ve Milan'dan iyi hatırlıyorum. Buradan Arda'ya giden yazılar, tepkiler, sözler, inanın bana orada yazılanlar kadar onu üzmüyordur. Mümkünse orada bir oyuncumuz var ve onun gururunu yaşayalım ve ona bu gururu yaşatalım. Arda Barcelona'da bir yıldız.

Sosyal medyayı takip ediyorum, felaket, gazeteleri takip ediyorum felaket... Barcelona'da olmak başlı başına bir olay zaten. Ben size abartın, yanlış yazın demiyorum ama bu oyuncumuz Barcelona'da oynuyor. Ben onu 6 ay oynamadığı dönem tüm önemli maçlarımızda oynattım. Böyle değerli oyuncularımızı orada tutmaya çalışalım, hatta yanlarına başkalarını yollayalım. İspanya basınında Arda hak etmediği şekilde yerden yere vuruluyor zaten. Hiç olmazsa bizim basınımız ona sahip çıksın. Real Madrid maçının bütün suçu 20 dakika oynayan Arda da mı? İspanya basını haksız davrandı. Onlar da bilmeli ki Arda sahipsiz değildir. Orada hiç oynamasa bile ben onu milli takıma alırım.'

Gökhan Gönül umarım turnuvayı kaçırmaz

Gökhan Gönül umarım turnuvayı kaçırmaz
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ciddi tek sakatımız Serdar Aziz. Ben onu aslında ilk gün gönderdim ama o 'Gitmiyorum' dedi. Fizyolojik ve psikolojik olarak ne varsa kendisine tüm desteği, tedavisini yapmaya çalıştık. Ama doktorların bana verdiği son rapor, minimum 3 hafta oynayamayacağı yönünde. Onun kadroda olması bizi çok rahatlatacaktı. Mesela Mehmet Topal'ı daha efektif yerlerde kullanabilirdik. Şu anda halen aramızda. Ama iyileşme sürecini mucize olacak şekilde atlatırsa benim için müthiş sürpriz olur.

Gökhan Gönül'ün kalçasında ve dizinde ufak bir problem var. Onu tedavi ediyoruz. Büyük ihtimalle Karadağ maçında onu oynatmayacağız. Ama ümit ediyorum ki Euro 2016'da Gökhan bizi yalnız bırakmaz. Hayırlısı olsun.'

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın