Görüş Bildir
Haberler
Fatih Altaylı: 'Türkiye'nin 'Yeni Wuhan'ı AKP Kongresi Olabilir'

Fatih Altaylı: 'Türkiye'nin 'Yeni Wuhan'ı AKP Kongresi Olabilir'

Habetürk yazarı Fatih Altaylı AKP'nin dün gerçekleşen 'lebaleb' kongresini eleştirdi. Altaylı, 'Türkiye’nin 'Yeni Wuhan'ı AK Parti kongresi olabilir' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde, dün Ankara'da salgın tedbirleri yok sayılarak düzenlenen AKP kongresini eleştirdi. 

'İllerden gelen otobüslerde maskesiz biçimde saatlerce yol gelmiş partililer, salonda da hep birlikte coşkulu bir manzara sergilediler' diyen Altaylı, 'Tüm renkler bir aradaydı. Renkten kastım Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı risk haritasındaki renkler. Mavi iller, sarı iller de kavuniçi iller ve kırmızı iller ele ele, gönül gönüle birlikte oturdular. Bir partiye 'Ölümüne bağlılık'  bu olsa gerek' ifadelerini kullandı.

"Sağlık Bakanı 30 binleri aşan vaka sayılarını açıklarken kimi kutlayacak"

"Sağlık Bakanı 30 binleri aşan vaka sayılarını açıklarken kimi kutlayacak"

Kongreye katılanların tamamının aşılı olmaması durumunda salondan pek çok yeni koronavirüs vakası çıkabileceğine işaret eden Altaylı, 'Türkiye’nin 'Yeni Wuhan'ı AK Parti kongresi olabilir' dedi. Altaylı, şöyle devam etti:

'AK Partililer bana “Sana ne kardeşim, parti bizim can bizim” diyeceklerdir. Buna verilecek yanıtlar da var elbette ama uğraşmayacağım. Sadece merak ettiğim şey şu. Sağlık Bakanı başta olmak üzere Türkiye’yi yönetenler ve yetkili etkili isimler bu akşam kalkıp 'Maske mesafe temizlik kuralına uyun' diye vatandaşa akıl verecekler.

Nasıl olup da “50 kişiden kalabalık düğün yapamazsınız” yasağını sürdürebilecekler. Hangi hakla 'Dernekler genel kurul yapamazlar' diyebilecekler. Bırakın hepsini, cenazelerimizi kaldırmayı nasıl yasaklayabilecekler.

Nasıl!

Dün kongreyi kutlayan Sağlık Bakanı Koca bu akşam 30 binleri aşan vaka sayılarını açıklarken kimi kutlayacak!'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
10
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir misali...

Alparslan Bagcivan

etrafa yaymadan, kendi aralarıda kalırsa sorun yok bence

Hayrettin Çelik

Bu ülkede sağlık bakanı var mı? Varsa neye bakar....