Görüş Bildir
Haberler
Fatboy Slim, Banksy'nin Dismaland'inde Çalacak

Fatboy Slim, Banksy'nin Dismaland'inde Çalacak

İngiltere'de yeni açılan Banksy’nin 'distopik' eğlence parkı programında yer alacak sürpriz bir isim belli oldu. Brighton çıkışlı DJ Fatboy Slim bu akşam gerçekleşecek etkinlikte bir DJ setle ziyaretçileri karşılayacak.

The Savages, Kate Tempest, Pussy Riot ve Massive Attack de önümüzdeki aylarda Dismaland'de sahne alacak diğer sanatçılar. Her cuma bir konser temasıyla programlanan etkinlikler, 27 Eylül'de parkın kapanmasıyla son bulacak.

Gerçek ismi Norman Cook olan sahne ismiyle Fatboy Slim, BBC 6 Music'e yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Disney etkinliklerini ve kataloğunu incelerdim ve kendilerine saygım sonsuz. Ama aynı Dismaland'in yaptığı gibi yıkıcı ve ses getirici bir şey yapmak her zaman aklımdaydı. Bu aslında bir bakıma, Disney ve türevlerine çarpık bir saygı duruşu. Mesela ben Frozen filminin müziklerine kafayı takmış durumdayım, keza setimde de bu tip bir şeyler yer alabilir.'

Dismaland, içlerinde Damien Hirst, Jimmy Cauty ve Jenny Holzer gibi isimlerin de bulunduğu 50'nin üzerinde sanatçıyı ağırlayacak.

Run the Jewels de bu akşam Fatboy Slim'le performans gösterecek isimlerden.

Fatboy Slim, Twitter hesabından, etkinlik için heyecanlı olduğunu söyleyen bir açılkama yaptı:

"Bugün çok #Dismaland'lik bir gün"

Konserde Yer Alacak Görselle De Dismaland Temasına Uygun Olacak

Konserde Yer Alacak Görselle De Dismaland Temasına Uygun Olacak

Konser sırasında kullanılacak artwokler, prenses Diana'nın ölümünü temsilen, tacını atmış ve paparazziler tarafından çevrelenmiş bir Cinderella figürü, tuvaletin içinden fırlamış bir köpek balığı heykeli ve minyatür göçmenlerle dolu bir bot gibi ironik çalışmalar içerecek.

Dismaland, 27 Eylül'e kadar 11.00-23.00 arası ziyarete açık olacak. Giriş ücreti, £3 ve 5 yaşından küçükler için ücretsiz. Bu tarihlerde yolu İngiltere'ye düşecekler için bulunmaz nimet.

The Independent & Onedio

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0