Görüş Bildir
Haberler
Farklı Arayışlar İçinde Olanlara: Sadece BluTV’de İzleyebileceğiniz 13 Sürükleyici Dizi

Farklı Arayışlar İçinde Olanlara: Sadece BluTV’de İzleyebileceğiniz 13 Sürükleyici Dizi

Mia Zona
31.05.2021 - 20:08 Son Güncelleme: 31.05.2021 - 20:38

BluTV'de her zevke uygun dizi var! Boş vaktiniz bolsa, bir oturuşta birkaç bölüm izlemekten kendinizi alamayacağınız bu dizilere bir göz atmanızı öneririz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alef (2020)

1. Alef (2020)

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşer. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da katılır. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralar. Bu sır açığa çıkmaya yaklaştıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlar.

2. The Salisbury Poisonings (2020)

2. The Salisbury Poisonings (2020)

Gerçek olaylardan esinlenen dizi, 2018'de patlak veren İngiltere-Rusya gerilimine odaklanıyor. MI6 için çalıştığı ortaya çıktığında casus takasıyla İngiltere’ye gelen Rus ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia, 4 Mart’ta Salisbury’de bir bankta bilinçlerini yitirmiş vaziyette bulunurlar. Dedektif çavuş Nick Bailey de onlarla hastaneye kaldırılır ve sinir gazı ile zehirlendikleri anlaşılır. Yaşadıkları şehir daha önce eşi benzeri görülmemiş bir ulusal acil durumun içine düşer. Tracy’nin de dahil olduğu halk sağlığı müdahale ekibi, karantinaya zorlanır. Yerel ekonomi kapatılır, araştırma ve testler başlar.

3. Saygı (2020 - )

3. Saygı (2020 - )

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

4. Yarım Kalan Aşklar (2020)

4. Yarım Kalan Aşklar (2020)

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulur: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulur. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.

5. Ramy (2019 - )

5. Ramy (2019 - )

Ramy Hassan, Mısır’dan Amerika’ya yıllar önce göç etmiş bir ailenin üyesi olarak New Jersey’de yaşamını sürdürmektedir. Ramy, yetiştiği Müslüman toplum ile göç ettiği ABD’deki yaşam tarzı arasında sıkışıp kalmıştır. Hayatın ahlaki bir sınavdan ibaret olduğunu düşünen Müslüman toplumla hayatın hiçbir öneminin olmadığını düşünen bin yıllık bir neslin arasında kalmanın zorluklarını deneyimleyecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ZeroZeroZero (2019 - )

6. ZeroZeroZero (2019 - )

Gomorrah dizisinin yaratıcılarından, Roberto Saviano’nun aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan Zerozerozero; Amerika’dan Avrupa’ya yapılan bir kokain sevkiyatını anlatıyor. Kokain ticaretinin kontrolü için mücadele eden Meksika kartelleri, Calabria mafyası, yozlaşmış açgözlü iş adamları dahil olmak üzere, birbirinden farklı ama aynı derecede şiddet içeren suçlar üzerinden, güç düşkünü sabıkalı grupların verdikleri savaşın hikayesi; gerçekçi bir dille işleniyor.

7. The New Pope (2019 - 2020)

7. The New Pope (2019 - 2020)

Pius XIII komadadır. Öngörülemeyen ve gizemli bir şekilde geçen zamanın ardından Dışişleri Bakanı Voiello; büyüleyici, sofistike ve ılımlı İngiliz aristokrat olan Sir John Brannox'u, John Paul III adıyla yeni Papa yapmayı başarır. Yeni papa mükemmel görünmektedir, ancak sırları ve belirli bir kırılganlığı vardır. Yeni Papa; hızla, yaşam ve ölüm arasında olan ve onu idolleştiren binlerce sadık takipçiyle bir Aziz haline gelen karizmatik Pius XIII'nin yerini almanın kolay olmayacağını anlamaya başlar. Bu arada Kilise, Kilisenin hiyerarşilerini ve dayandıkları Hıristiyanlığın temel ilkelerini geri dönüşü olmayan bir şekilde tahrip etme riski taşıyan çeşitli skandallardan saldırı altındadır. Vatikan'da hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

8. Dublin Murders (2019 - )

8. Dublin Murders (2019 - )

Dedektif Rob Reilly ve ortağı Cassie Maddox Dublin dolaylarında genç bir kızın cinayetini soruşturmak için görevlendirilir. Rob’un bir süre sonra başka bir kayıp çocuklar vakasının içine çekilmesi ve Cassie’nin başka bir cinayet davası için gizli soruşturma yürütmesi; ilk başta ayrı görünen cinayetlerin hızla birbirine bağlanmasına sebep olur. Tüm bu olaylar ikilinin ilişkilerinin kırılma noktasının test edilmesiyle ve kendi geçmişlerinin üstesinden gelmeye çalışmalarıyla sonuçlanır.

9. Aynen Aynen (2019 - )

9. Aynen Aynen (2019 - )

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor! Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!

10. Bartu Ben (2018)

10. Bartu Ben (2018)

Bir ‘az ünlü’nün, az daha ünlü olma hikayesi... Bir zamanlar reytingi bol dizilerde ve art-house sinema filmlerinde boy gösteren Bartu, birçok oyuncu için ciddi gelir ve kısa ömürlü şöhret kapısı olarak görülebilecek dizilerde oynamaktan bıkmıştır. Hızlı yaşadığı hayatı sebebiyle artık parası da kalmamıştır. Tam bu sırada karşısına oyuncu olmak isteyen kuzeni Gizmo ve senelerdir görmediği dayısı çıkar. Bir yandan dizilerde oynamadan hayatını kazanmanın bir yolunu arayacak olan Bartu, bir yandan da kim olduğunu ve ne istediğini bulmaya çalışacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bozkır (2018 - 2022)

11. Bozkır (2018 - 2022)

Her katil, yaşadığı yere benzer. Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi ile genç, deli dolu ve çaylak polis Nuri Pamir şehirde bir çocuk cinayeti ile karşı karşıya kalırlar. Bu cinayet onları şehrin nüfuzlu iş adamı Abbas Bey ve kızı Dilara’ya götürür. “Paslanmış kafesler, gören ve susan diller, küçük bir şehrin zulasında cinayetler. Cehennem var mı yok mu? Bozkır’ın söyleyecekleri var.”

12. The Handmaid's Tale (2017 - )

12. The Handmaid's Tale (2017 - )

15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü; Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan “Damızlık Kızın Öyküsü” isimli romanından uyarlanan drama dizisi, Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında, Gilead kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred son kalan doğurgan kadınlardandır ve bir Komutan'ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar bu yozlaşmış dünyada popülasyonu arttırmak için damızlık olmaya zorlanmaktadır. Gilead'daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; Komutanlar, onların acımasız eşleri, Martha’lar ve hizmetçi arkadaşları arasındadır. Offred'in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir.

13. Search Party (2016 - )

13. Search Party (2016 - )

Dory'nin zengin bir kadının kişisel asistanlığı işinde sıkışan hayatında heyecan yoktur ve tatlı olduğu kadar şapşal sevgilisi Drew ile ilişkisi de tekdüze ilerlemektedir. Dory, üniversite zamanından arkadaşı Chantal'ın kayıp olduğunu fark edince onu bulmayı kendisine görev edinir ve bunu zamanla takıntı haline getirerek diğer arkadaşlarını da peşinden sürükler.

Bunlar yalnızca birkaçı! Kült filmler ve diziler, BluTV özel yapımları, S Sport ve daha birçok kanal BluTV'de!

Bunlar yalnızca birkaçı! Kült filmler ve diziler, BluTV özel yapımları, S Sport ve daha birçok kanal BluTV'de!

10 bin saatten fazla içerik ayda sadece 9.90, hemen keşfet!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
10
5
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın