Görüş Bildir
Haberler
Fahri Kur’an Kursu Öğreticileri Kadro Bekliyor!

Fahri Kur’an Kursu Öğreticileri Kadro Bekliyor!

Özer Yıldız
08.05.2014 - 19:15 Son Güncelleme: 30.07.2015 - 02:12

Fahri Kur’an Kursu Öğreticileri Platformu Heyeti Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek kadroya geçmeleri konusunda yardım istediler.

Türkiye genelinde fahri olarak görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerinin bir araya gelerek oluşturdukları platform adına Diyanet-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret eden ve taleplerini ileten Fahri Kur’an Kursu Öğreticileri Platformu Sözcüsü Zehra Gürses ve beraberindeki heyet, platform üyelerinin hepsinin yeterlilik belgesi bulunduğunu ve en az 6 ay olmak şartı ile fahri olarak görev yaptıklarını ve bir çoğunun da hafız olduğunu ifade ederek  kadroya alınmaları konusunda yardım istediler.

Kur’an’ı öğrenmeye ve öğretmeye gönül verdiklerini ifade eden platform sözcüsü Zehra Gürses, “Bizler çok kısıtlı imkanlarla elimizden geldiği kadar bu işi yapmaya çalışıyoruz. Gerek ücret gerekse izin ve diğer konularda maalesef bir çok sıkıntı yaşıyoruz. Kadrolu arkadaşlarımızla aynı işi yapmamıza ve aynı emeği vermemize rağmen onların yararlandığı bir çok haktan maalesef yararlanamıyoruz. Uzun zamandır emek verdiğimiz işimizi kadrolu ve olarak ve emeğimizin karşılığını alacak şekilde yapmak istiyoruz. Bu yüzden de kadrolu olarak çalışmak istiyoruz.” dedi.

Kaynak: http://www.dinihaberler.com/fahri-kur...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0