Görüş Bildir
Haberler
Facebook'un Moments Uygulaması Artık Fotoğraflardan Video Oluşturuyor

Facebook'un Moments Uygulaması Artık Fotoğraflardan Video Oluşturuyor

Onedio Medya
25.08.2015 - 22:13 Son Güncelleme: 25.08.2015 - 23:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya devi Facebook’un fotoğraflar üzerinde ne kadar ustalaştığını ve elinde birçoğumuzun istemeyeceği kadar çok fotoğrafımızın bulunduğu aşikar. Buradan gelen tecrübeyle midir bilinmez ama Facebook, Moments adını taşıyan uygulama ile fotoğrafçılığın farklı bir alanına daha girmişti.

Moments uygulaması basit ama önemli bir işlevi üstleniyordu: fotoğraf paylaşımı. Ancak bu Instagram veya benzeri bir uygulama gibi değil, daha çok bir etkilnlikte çektiğiniz fotoğrafların belirli kişilerle kolaylıkla paylaşılması amaçlayan bir uygulama.

Arkadaşlarınızla bir geziye veya bir yemeğe gittiğinizde bir kareyi oradaki herkesin ayrı ayrı çekmesi için uğraşması ve çekmediyse daha sonra arkadaşınızı arayıp “bana şu fotoğrafı göndersene” diyerek uğraşmanızı istemeyen uygulama bu tip organizasyonlar sonrası ulaşmayan fotoğrafları özel bir alanda topluyor ve belirlediğiniz kişilerle paylaşıyor.

Buraya kadar Whatsapp üzerinde bir grup kurup arkadaşlarınızla çektiğiniz fotoğrafları paylaşmaktan daha kolay bir yöntem sunmadığı düşünülebilecek uygulama yeni bir özelliğe kavuştu. Güncellenen Moments artık fotoğraflardan Filpagram stilinde müzik video klipleri oluşturmanızı sağlıyor. Ancak uygulamanın çok önemli bir eksiğini dikkate almak şart. Zira uygulamada Facebook kullanıcıları dışında paylaşım özelliği bulunmuyor.

Uygulamayı iOS cihazları için buradan, Android cihazları için ise buradan indirebilirsiniz.

Bilgi Çağı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0