Görüş Bildir
Haberler
Facebook LinkedIn Benzeri Profil Etiketleme Özelliğini Deniyor

Facebook LinkedIn Benzeri Profil Etiketleme Özelliğini Deniyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni alınan haberlere göre, Facebook LinkedIn’den esinlenerek profil etiketleme özelliğini kullanmaya hazırlanıyor. Birkaç internet kullanıcısı ile açığa çıkan bilgi artık Facebook tarafından da doğrulandı. Bu yeni özellik, kullanıcılara kendi ya da arkadaşlarının profillerine etiketleme yapmalarına izin verecek. Etiketler için herhangi bir kural yok, bu da istediğinizi yazabileceğiniz anlamına geliyor.

Yeni etiketleme özelliği tüm Facebook kullanıcılarına açıldıktan sonra, arkadaşlarınız profilinize girip sizi tanımlayan özellikleri etiket olarak ekleyebilecek. Arkadaşlarınız etiketlemeyi yaptığında, etiketi onaylamanız ya da reddetmeniz için bir bildirim alacaksınız. Onaylandıktan sonra arkadaşlarınız etiketlerinizi beğenebilecek ve etiketler beğeni sayısına göre sıralanacak.

Görünüşe bakılırsa Facebook her konuda tek adres olmak istiyor. Etiketlerin kullanım şekli ise, henüz tam olarak kesinleşmemiş. Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre özellik şimdilik yalnızca Yeni Zelanda’da aktif, diğer ülkelere ne zaman geleceği ise belli değil.

Kaynak: http://www.theverge.com/2015/7/28/906...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0