Görüş Bildir
Haberler
Ezgi Mola "Musa Orhan" Kararı İle İlgili Davanın Hakimine Seslendi! "Sayın Hakim Eğer Bu Doğru İse..."

Ezgi Mola "Musa Orhan" Kararı İle İlgili Davanın Hakimine Seslendi! "Sayın Hakim Eğer Bu Doğru İse..."

Müge Kakşi
03.12.2021 - 22:43

Siirt’te İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduktan sonra intihara sürükleyerek yaşamını yitirmesine neden olan uzman çavuş Musa Orhan hakkında karar açıklandı. Daha önce olayla ile ilgili attığı tweetten dolayı Orhan tarafından şikayet edilen ünlü oyuncu Ezgi Mola son kararla ilgili bir tweet daha attı. Mola Musa Orhan kararı için davanın hakimine teşekkür etti. İşte Ezgi Mola'nın o tepkisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Mola, Musa Orhan Kararına Sessiz Kalmadı

Ezgi Mola, Musa Orhan Kararına Sessiz Kalmadı

Siirt’te İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduktan sonra intihara sürükleyerek yaşamını yitirmesine neden olan uzman çavuş Musa Orhan hakkında, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan açılan davada 10 yıl hapis cezası verildi.

Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola, kararın ardından Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

'Sayın hakim eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım. Daha nice böyle adil kararlar vereceğiniz günlerimiz olsun inşallah.'

Ne Olmuştu?

Ne Olmuştu?

Oyuncu Ezgi Mola, Musa Orhan'ın yarılanması sürerken, 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından konuyla ilgili tepki paylaşımında bulundu.

 Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola'nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yürütülen soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede, Mola hakkında sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve hakaret suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emmican

SUÇLUYA SUÇLUSUN DEDİĞİ İÇİN Mİ CEZA ALDI EZGİ MOLA !?!