Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Yeni Oyuncu Transferi, Hangi Oyuncu Kadroya Dahil Oldu?

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Yeni Oyuncu Transferi, Hangi Oyuncu Kadroya Dahil Oldu?

dila bahar
09.11.2021 - 18:24

Başrollerinde Gökçe Bahadır; Yiğit Kirazcı; Sumru Yavrucuk ve Sarp Akkaya'nın yer aldığı Fox TV’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’e usta bir isim katıldı. Diziye katılan Ayşen İnci  hangi rol ile karşımıza çıkıyor. İşte Evlilik Hakkında Her şey dizisinin yeni oyuncusu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00'den itibaren FOX TV ekranlarında...

‘Cadı Bir Anneyi İzlemeye Hazır Olun!’

‘Cadı Bir Anneyi İzlemeye Hazır Olun!’

Dizide Engin Hepileri'nin canlandırdığı Koray karakterinin annesi Cahide rolüyle ekranlara gelecek olan Ayşen İnci 'Cadı bir anne izlemeye hazır olun' dedi. Ayşen İnci daha öncelerinde TRT'deki 'Türkân Hanım'ın Konağı' 'Yaralı Kuşlar'; 'Doktorlar' ve 'Yaprak Dökümü' gibi dizilerde de yer aldı.

Ayşen İnci Cumhuriyet Anadolu Lisesinden 1969 yılında mezun olduktan sonra,1974 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatrosu Yüksek Lisans bölümünü bitirdi. Sonrasında Ankara Devlet Tiyatrosunda tiyatro oyuncusu olarak işe başladı. Yer aldığı ilk Tiyatro oyunu Güngör Dilmen’in Kördüğüm adlı oyunu oldu ve bu oyundan sonra birçok tiyatroda, dizide ve filmde oynadı. 1995 yılına kadar Ankara Devlet Tiyatrosu sahnelerinde 20’ye aşkın oyunda başrol oynadı. 1995 yılından sonra ise İstanbul Devlet Tiyatrosunda tiyatro oyunculuğu yapmaya başladı. Aynı yıl Eltiler dizisinde canlandırdığı Nihal rolü ile ilk dizi deneyimini yaşadı. 2003’te “Sihirli Annem” dizisinde Periliçe karakterini canlandırdığında özellikle çocuk izleyiciler tarafından sevilen bir isim haline geldi. İstanbul Devlet Tiyatroları’nda oynadığı Tom Kempinski‘nin yazdığı “Tek Kişilik Düet” oyununda MS (multipl skleroz) hastası keman virtiözünü canlandırdı ve bu rolden çok etkilenip MS hastaları için elinden geleni yapmaya başladı. Hatta sonrasında Türkiye MS Derneği’nin başkanlığını yapmaya başladı. “Tek Kişilik Düet” oyununda gösterdigi performansı aynı zamanda ona “2006 Lions En İyi Kadın Oyuncu ödülünü de getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın