Görüş Bildir
Haberler
Evlenme Teklifini Reddeden Kadının Evini Basan Zanlı 4 Kişiyi Öldürdü

Evlenme Teklifini Reddeden Kadının Evini Basan Zanlı 4 Kişiyi Öldürdü

Sivas’tan kan donduran bir haber geldi. Dursun D. isimli şahıs, evlenme teklifini reddeden Gülbeyaz Genç'in ailesinin evini basıp 4 kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. Genç'in olaydan bir gün önce polis merkezine gidip kendisini tehdit eden Dursun D.'den şikayetçi olduğu ve önlem alınması talebinde bulunduğu öğrenildi.

DHA'nın aktardığına göre, olay, saat 22.00 sıralarında Yüceyurt Mahallesi Şehit İsmail Şirin Caddesi üzerindeki 11 katlı apartmanın birinci katında yaşandı. İddiaya göre, Kandur ailesinin kızları olan ve eşinden boşanma aşamasında bulunan Gülbeyaz Genç (40) ile Dursun D. telefonda bir süre duygusal ilişki yaşadı. Ancak Dursun D. bir süre sonra kendisinden ayrılmak isteyen kadını ailesini öldürmekle tehdit etti.

Bir gün önce polise gidip şikayetçi olmuş

Bir gün önce polise gidip şikayetçi olmuş

AA'nın verdiği bilgiye göre, Gülbeyaz Genç, Dursun D.'nin evlenme teklifini kabul etmedi. Dursun D.'nin tehditler savurması üzerine Gülbeyaz Genç dün Yenimahalle Polis Merkezi Amirliğine giderek 'Eski eşinin kafasını koparırım, ayrılırsan aileni öldürürüm, katliam yaparım.' şeklinde tehditlerde bulunduğunu ileri sürdüğü zanlıdan şikayetçi oldu ve önleyici tedbir talebinde bulundu.

4 kişiyi öldürüp kayıplara karıştı

4 kişiyi öldürüp kayıplara karıştı

Bu durumu öğrenen Dursun D., Gülbeyaz Genç'in ailesinin yaşadığı eve geldi. Dursun D., üzerinde taşıdığı tabanca ile evde bulunan Turgut Kandur (65), karısı Döndü Kandur, oğlu Can Serkan Kandur (24) ile gelinleri Beyza Kandur'a ateş açtı. Turgut, Beyza ve Can Serkan Kandur olay yerinde, Döndü Kandur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Olayın yaşandığı yere çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silah seslerini duyan mahalleliler de bina önünde toplandı. Olay sonrasında şüpheli Dursun D. binadan çıkarak kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Toprak

bravo amına koyduğumun çocukları öldükten sonra emniyet alırsınız.

adilolmez

Neden olaya karisan herkesin kimligi belliyken sucu isleyen orospu cocugunun kimligi belli degil.Dursun D. Ne amk.Emniyetin suclularin kimligini desifre etme... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İsim benzerliğinden dolayı başka insanlar zan altında kalabilir

Equal

Emniyet Teşkilatımızı tebrik ediyoruz.