Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişi Şu An Ne Yapıyor?

Evleneceğin Kişi Şu An Ne Yapıyor?

Evlenceğin kişi şu an başka birine aşık olduğunu sanıp, onunla evlilik hayalleri kuruyor olabilir. Bu teste göre evleneceğin kişinin şu an ne yaptığını söylüyoruz.

Eğer hazırsan;

Haydiiii testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsun?

4. Peki klişe ama çok tartışmalara neden olan bir soru soralım. Sence evlilik aşkı öldürür mü?

5. Şu an flörtün var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım sen nasıl bir düğün yapacaksın?

7. Çok aşık olduğun biriyle evlenmene ne engel olabilir?

8. Evleneceğin kişideki en önemli özellik ne olmalı?

9. Daha önce hiç aşık olduğun biriyle evlilik hayali kurdun mu?

10. Son olarak evleneceğin kişi hangi burçtan olmasını istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

O da seni arıyor...

Evleneceğin kişi şu an seni arıyor. O da senin gibi evleneceği kişiyi arıyor. Hayatına ne birini alıyor ne de biriyle tanışmak istiyor. İlk görüşte muhtemelen anlayacağı kişiyi bekliyor. İnsanların gereksiz tavırlarından da bencil ilişkilerinden de bıkmış biri. Artık hayatının bir düzene girmesini istiyor. Zamanında yanlış ilişkiler kurmuş, güvenmemesi gereken kişilere güvenmiş ve hak etmediği şeyler yaşamış olabilir. Kendini dışardaki herekse kapatmış ve bir gün senin onu bulacağına inanıyor. Sen de aynı şekilde seviyesiz ve genellikle mutsuz olduğun ilişkiler yaşamışsın. Kendini ilişki konusunda yorgun hissetsen de bir şekilde biriniz adım atmak zorunda. Ya sen ya o tekrar bir şeyler yaşamaya hazır olduğunuzda birbirinizi bulacaksınız. Şanslısın ki evleneceğin kişi de seni bekliyor. Senin için evlilik zor değil. Birine ait olma hissini ve gün sonunda kimin yanına gitmen gerektiğini bilmek seni güvende hissettiriyor. Aynı duyguyu karşı tarafında hissetmesi senin için önemli. Senin yanında huzurlu olması gerektiği gibi sen de onun yanında huzurlu olmalısın. Evleneceğin kişiyi bulduğunda bize de haber vermeyi unutmaa!😂

Başkalarıyla gelecek planı kuruyor...

Senin evleneceğin kişi başkaları ile gelecek planı kuruyor. Bu durum tabii ki seninle evlenmesine engel değil. Başkasının kendine uygun olduğunu düşünse de bu hatasını fark etmesi çok vaktini almayacak. Yani yakın zamanda gelecek hayali kurduğu kişi ile yollarını ayırmak zorunda kalıp senin hayatına girecek. Her şeyiyle seni sevdiğini hissettirecek birini istiyorsun hayatında. Onunla yaşadığın her şeyi ilerde güzel hatırlamak istiyorsun. Bunları sana verebilecek tek kişi de o... Aklı çabuk karışan belki bazen hangi yola gireceğinden emin olamayan ve hayatının aşkını bulmak için çabalayan kişi şu an başkaları ile ilişkisini devam ettirse de yanlış yolda olduğunu fark edecek. Sen o kişiyi aramaktan vazgeçmemeli ve hiç ummadığın bir günde tanıştığın kişinin, senin evleneceğin kişi olma ihtimalini unutmamalısın. Senin de hayatından birçok kişi geçerken hepsi ile 'Acaba hayatımın aşkı bu kişi mi?' diye sormuşsundur. O kişiyi gördüğünde anlayacağın için bu soruyu soruyorsan kendine, hayatının aşkı o kişi değildir. Sen de şimdi değil belki ama daha sonra evleneceğin kişiyi gördüğünde doğru insan olduğunu anlayacaksın.

Geleceği için çabalıyor...

Senin evleneceğin kişi şu an geleceği için çabalıyor. Onun ne aşka ne de sevgiye henüz hayatında yeri yok. Yani seni bulamaması şu an için çok doğal. Geleceği için bazı kararlar belki de riskler almak zorunda. Bunları düşünürken de evlilik henüz aklına gelmiyor olabilir. Kariyeri ve başarıyı hayatının odağı yapmış olan kişi sen hayatına girince ve kariyerini istediği konuma getirince ,sen onun odağı olmuş olacaksın. Yani işkolik biriyle evleneceğini düşünme. Zaman zaman hepimizin yoğunlaştığı ve önemsediği konular değişiklik gösterebiliyor. Bir şey hallettikten ve hayatımızda problem olmadıktan sonra başka şeye yoğunlaşabiliyoruz. Senin evleneceğin kişi de şu an için öyle bi dönemden geçiyor. Sen ne kadar beklesen de o kişi şimdi gelmeyecek. Hayatını düzene soktuktan ve başka adımları atmaya emin olduktan sonra onunla tanışacaksın. Sen de o zamana kadar dileğin gibi yaşa ve son bekar günlerinin adını çıkart. Daha sonra aşık olduğun kişi ile güzel bir gelecek kuracaksınız. Şanslısın ki evleneceğin kişi şu an sadece işine odaklanmış durumda.

Evleneceğin kişinin şu an hayatında başka biri var.

Evleneceğin kişinin şu an hayatında başka biri var ve üzgünüz ki mutlu... Zamanla ilişkisi bitecek olsa da şu an başka birine aşık. Ya da aşık olduğunu düşünüyor. Hepimizin hayatına dönem dönem başkaları giriyor. O kişiye aşık olduğumuzu ve uzun yıllar beraber olacağımızı düşünüyoruz ama bu genellikle planladığımız gibi gitmiyor belki bunu sen bizden daha iyi bilirsin. Sevdiğin veya aşık olduğun kişileri hayatının merkezine alarak o kişiyle çok çabuk gelecek planları yapmaya başlıyorsun. Bu durumda senin genellikle yanılmana neden oluyor. Ama evleneceğin kişi ile tanıştığında önceden yaşadığın hiçbir şeyin bu duygulara benzemediğini fark edeceksin. Daha eğlenceli daha mutlu daha huzurlu ve daha aşık olduğun bir ilişkin olacak. Birbiriniz için yaratıldığını birbirini gördüğünüz ilk anda fark edeceksiniz. Umudunu kaybedip o kişiyi aramaktan vazgeçme. Belki yarın belki üç gün sonra belki bir yıl sonra... Hayatına ne zaman gireceği belli olmayan evleneceğin kişi şu an başkasına aşık olsa da bu aşk öyle çok da uzun süreli olmayacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
47
41
23
20
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın