Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Bir Sinemaya Çevirecek 20 Ses Sistemi

etiket Evinizi Bir Sinemaya Çevirecek 20 Ses Sistemi

CansinA
25.08.2021 - 13:11

Her şey yavaş yavaş düzene giriyor, hayat normalleşiyor ancak biz yine de kapalı alanlara, havalandırma konusunda sıkıntı olan yerlere girmekten kaçınıyor, çekiniyoruz. Tabii ki böyle olması da gerekiyor. Sinemada film izlemeyi eminim ki siz de çok özlediniz ancak sağlığımız için uzak kalmamız gerekiyor. Bu sinema keyfini çıkartamayacağımız anlamına gelmiyor ama! İyi bir ses sistemiyle sinemayı evinize getirin! Haricinde sinemaya gitmeyi sevmiyor da olabilirsiniz. Kendi evinizle rahatınızı bozmadan filminizi kaliteli bir şekilde izlemek için de ses sistemi olmazsa olmaz! Birbirinden iyi 20 adet öneri yaptığımız içeriğimize göz atalım, elbet size göre de bir tane vardır! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz!  Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rampage RMS-G8

1. Rampage RMS-G8

Oyuncuların renkli teknolojik aletlere (klavye, kulaklık gibi) ilgisi biliniyor. Eğer siz de bu kesime dahilseniz ve ses sisteminiz de bu ürünler gibi renkli ve kaliteli olsun isterseniz Rampage'in ses sistemini çok seveceksiniz! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 427,99 TL

Kullanıcı yorumu; ' 5 yıldızı gerçekten hak ediyor. Olumsuz yorumları görüp kafanıza takmayın, gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bluetooth özelliği hoşuma gitti. Ses kalitesi çok iyi, ışıklandırmaya da bayıldım. Çok da şık görünüşü var. Ellerinize sağlık, paketleme de gayet güzeldi. Severek kullanacağım. Aynı hoparlörün 5+1’i olsa onu da alırdım. :)'

2. Junglee Mini Hoparlör

2. Junglee Mini Hoparlör

Minimal bir eviniz varsa ya da diğer ses sistemlerine nazaran daha küçük boyutlarda bir şeyler arıyorsanız bu minik hoparlörler tam sizlik! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 146,02 TL

3. Leader H5862

3. Leader H5862

Leader ses sistemlerinde başı çeken markalardan birisi. Kaliteli ve klas duruşuyla evinize çok yakışacak! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 699 TL

4. Jameson Jsm-510bt

4. Jameson Jsm-510bt

Jameson markasını daha önce hiç duymamış olabilirsiniz am kullanıcılarının oldukça memnun olduğu bu markaya bir şans vermelisiniz. Fiyatının hakkını kesinlikle veriyor! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 655,18 TL

Kullanıcı yorumu; 'Ses kalitesi çok iyi kablo uzunlukları da harika başarılı buldum'

5. Logitech Z-906

5. Logitech Z-906

Biraz pahalı bir marka olan Logitech'i teknolojiyle ilgilenenler elbette biliyorlardır. Özellikle oyuncuların mousei klavye ve kulaklık gibi ürünlerde ilk tercihi olan efsanevi marka ses sistemlerinde de oldukça başarılı! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 3.711,99 TL

Kullanıcı yorumu; 'Ürün mükemmel uzun araştırmalar sonucu karar verdim ve aldım. Ekstra amfi gerektiren hoparlörler kadar kaliteli, tizler gayet net olduğu için bas oranını ona göre ayarlayabilirsiniz. Thx sertifikası olması film izlerken gerçekten hissettiriyor. Kuleli sistemler kadar yakışıklı durmasa da ses kalitesi bunun önüne geçiyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jameson Jsm-260bt

6. Jameson Jsm-260bt

Yukarıda başka bir ürününü verdiğim Jameson markasının bir alternatifi de bu ses sistemi. Fiyatının uygun olması ve performansının yüksek olması bizi kendine âşık etti! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 482,67 TL

Kullanıcı yorumu; 'Bu kadar kaliteli bir şey beklemiyordum. Enstrüman bağladım ve sesleri gümbür gümbür alıyorum. TV ve telefona bağlantısında da bir eksiklik görmedim, tavsiye ederim'

7. Kamasonic Ks-2525

7. Kamasonic Ks-2525

Kamasonic de kulaklık ve ses sistemi denilince akla gelen ilk markalardan birisi. Ortalama bir fiyatla yüksek kalite arayışındaysanız beklentinizi karşılamak için sizi bekliyor! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 610,06 TL

Kullanıcı yorumu; 'Ürün ses kalitesi güzel beğendik tavsiye ederiz'

8. Sony HT-RT4

8. Sony HT-RT4

Sony, belki de bu içeriğin en bilinen markasıdır. Bilindik bir marka olmasının da rahatlığıyla gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Elinizi çabuk tutun oldukça sevilen ve tercih edilen bir ürün olduğu için hızla tükeniyor! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 1.699 TL

Kullanıcı yorumu; 'Hem üründen hem satıcıdan aşırı memnun kaldık. Kablo uzunluğu bayağı fazla olduğundan duvardan yürütebildik. Satıcı da kargolamadan önce teyit için aradı. 👌👌👌👌'

9. Bose Lifestyle 650

9. Bose Lifestyle 650

Fiyatının yüksek olması size geri adım attırmasın. Çok daha profesyonel bir ses sistemine sahip olmak istiyorsanız verdiğiniz parayı kuruşuna kadar hak edecek bir ürün! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 73.375,23 TL

10. Kamosonic Ks-2050

10. Kamosonic Ks-2050

Yine Kamasonic marka bir ses sistemini öneriyoruz çünkü bu markanın hemen hemen bütün ses sistemi ürünleri efsane! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 415 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Indiana Line Diva 552

11. Indiana Line Diva 552

Minimal ses sistemlerindense kule tarzındakilerden birini arıyorsanız Indiana Line bu işin ustası olmuş! Seçenekleriniz arasında ilk üçte kesinlikle yer almalı! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 13.129 TL

12. Bose Lifestyle 550

12. Bose Lifestyle 550

Bu markanın ürünleri diğerlerine göre görece daha pahalı ancak kaliteleri de aynı şekilde çok daha yüksek! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 31.555,08 TL

13. Kamosonic Ks 2055

13. Kamosonic Ks 2055

Üçüncü Kamasonic önerimiz! Markanın uygun fiyatlı ve yüksek performanslı üç seçeneğini de size sunduk, bunu da beğenebileceğinizi düşünüyoruz! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 415 TL

14. Frisby Fs-2020bt

14. Frisby Fs-2020bt

Az yer kaplayıp çok ses verecek ortalama bir fiyata sahip Frisby ses sistemini biz çok beğendik! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 1.850 TL

15. Snopy Sn-820

15. Snopy Sn-820

İşte karşınızda listemizin en uygun fiyatlı hoparlörü! Düşük fiyat ve yüksek performans! Minik odalar için birebir! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 81,90 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Samsung HW-T450

16. Samsung HW-T450

Samsung kalitesini bilmeyen yoktur. Teknolojik aletler konusunda kendini kanıtlayan Samsung, ses sistemlerinde de farkını ortaya koymuş! Kullanan, alan herkesin memnun kaldığı bu ürünü biz de gönül rahatlığıyla size öneriyoruz!  Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı;1.101,10 TL

Kullanıcı yorumu; 'Merhaba ürün gerçekten 5 yıldızı hak ediyor dinlediğim en kaliteli ses sistemi gerçekten.. Satıcıya da ayrıca çok teşekkür ediyorum.. 1 günde teslim edildi ve kusursuz bir şekilde paketlenmiş olarak geldi.. Teslimat mükemmel.. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir ses sistemi.. 👍👍👍'

17. Hotmai

17. Hotmai

Bir başka minik hoparlörümüz de Hotmai marka. Boyutunun küçük olması sizi şüpheye düşürmesin ses kalitesi boyutuna göre oldukça iyi! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 224,66 TL

Kullanıcı yorumu; 'Küçük ama çok kullanışlı beklediğim gibi ses de yüksek beklediğim gibi çıktı mükemmel.'

18. Xiaomi Binnifa Live

18. Xiaomi Binnifa Live

Xiaomi kendini hızla geliştirip yıldızı ülkemizde aniden parlayan markalardan biri. Ses sisteminde de aynı başarıyı göstermişler doğrusu!  Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı;6.499 TL

19. Goldmaster Xforce-1h

19. Goldmaster Xforce-1h

Goldmaster da oldukça bilinen bir mark ancak biz sizin için kullanıcılarının yorumlarını tekrar inceledik ve herkes çok memnun! Aşırı miktarda paralar harcamadan iyi bir karşılık alabileceğiniz ürün tam olarak bu! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 516,06 TL

Kullanıcı yorumu; 'Fiyat performans olarak mükemmel, şüpheniz olmadan sipariş verebilirsiniz komşularınız kapınıza şikayete gelecek.😂'

20. Focal Chorus 726 V

20. Focal Chorus 726 V

Kule tipi ses sistemleri çok tercih edilmese de size bir opsiyon sunmuştuk, Focal'in kule tipi ses sitemi de bizim beğendiğimiz sizin de opsiyonlarınız arasına girmeyi hak eden bir diğer ürün! Buradan ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 15.249 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ufuk Alp

eyw teşekkürlerde!33 bin liraya ses sistemi mi olur,bu ne ya