Görüş Bildir
Haberler
Evet - Hayır Testiyle 2020'den Önce Yeni Sevgilin Olma İhtimalini Söylüyoruz!

Evet - Hayır Testiyle 2020'den Önce Yeni Sevgilin Olma İhtimalini Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
18.08.2018 - 13:10 Son Güncelleme: 18.01.2019 - 13:47

Bu devirde sevgili bulmak zor. Bakalım sen ne kadar zorsun? Onu da geçtik bakalım sen 2020'ye kadar yeni sevgili yapabilecek misin? Yoksa eskilere takılıp kalacak mısın? 

Hadi teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#11

#12

#12

#13

#13

#14

#14

#15

#15
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İhtimalin çok yüksek!

Hadi yine iyisin 2020'den önce yeni sevgiliyi kaptın. Kesinlikle yakın dönemde yeni bir ilişki yapacaksın. Kendini belli ediyorsun. Açıkça söylemek gerekirse sen çoktan hak etmişsin yeni sevgiliyi, neden duruyorsun anlamadık? İhtimallerin bunun üzerinden devam ediyor. Yeni sevgilin 2020'ye kadar ellerinden tutmaya başlayacak. Yeni bir sevgili, yeni bir hayat demektir. Yeni sayfaları kendine layık görmüşsün ve bunun adımı atmaya başlamışsın. Yeni sevgilin için hayatındaki bütün koşulları hazır ettiğinde onu hayatına alabilirsin. Senle başlayıp senle bitiyor her şey unutma.

Yeni sevgili ihtimalin var!

Aynı dili konuşabildiğin insanlar var, fakat biraz daha ihtimaller üzerinde duruyorlar. Hatta bazen 'oha benim gibi düşünüyor aynı' dediklerin var, kalbini hoplatıyorlar. Onların üzerine üzerine git biraz yokla bakalım o da sana karşı yükselişte mi? Bizce koşulların uygun ve yeni bir ilişki için adım adım ilerliyorsun. Avına sinsice yaklaş ve onu nehirde su içerken yakala! En zayıf olduğu noktadan vurursan 2018 bitmeden 'bim bam bom artık benim de bir sevgilim var' konumuna girersin. Bence mutlu günler uzakta değil senin için. Sevdiğini söylemezsen aynı dili konuştuğunuzu anlatmazsan nasıl tanıyabilir ki seni? Hadi tam zamanı senin de yeni bir sevgili sayfanı doldurmanın!

Yeni sevgili için çabalıyorsun!

Büyüklerimiz demiş ki 'Sevgi neydi, sevgi emekti'. Sevgi, sevgili sana gelmeyecek sen gidip onu oradan alacaksın! Bu azimle ve cesaretle yapamayacağın ilişki, kazanamayacağın kalp yok. Böyle aşklar siyah beyaz filmlerde kaldı diyebilirsin fakat yanılırsın. Çabandan ve azminden vazgeçme sonunda mutlaka zafere ulaşacaksın. Eğer biraz şu üzerindeki eskiye dönüklüğü silkeleyip atarsan  yeni bomboş bir sayfayla güne başladığını fark edeceksin. Seni bekleyen yeni bir hayat ve yeni aşkınla uzun uzun yollar almaya hazırsın fakat seni isteyenlere imkan vermiyorsun ki. Belki gözünün içine bakan hayranların vardır. İyi ve mutlu olmaya bak.

Yeni sevgili ihtimalin henüz hayal!

Senin yeni sevgili ihtimalin henüz hayallerinde. Olmayacak demiyoruz tabii fakat  henüz hayallerinde yani icraata geçilmemiş belli ki. İnancın mı kalmamış diyeceğiz öyle olsa hayal neden kurasın dimi? Bence her zaman bir ihtimal vardır. Mutlu olmak senin azmine kalmış. Kendine güven ve kimsenin seni üzmesine izin verme. Kendini dağın en zirvesinde de görebilirsin. Mutlu olmak çok uzak değil sana. Yavaş yavaş gelecek. Her şey önce hayallerle başlar sonrasında ihtimal doğar ve mutlu olunur. Hayallerin ve sen var olduğunuz sürece yeni sevgilin seninle olacak. 2018 bitmeden olur mu bilemeyiz fakat mutlu günler çok uzak değil.

Yeni sevgili ihtimalin düşük!

Sen sadece acaba bununla olur mu, şu bana bakar mı diye ortalıkta geziniyorsun. Neden bakmasınlar tabii... Senin ihtimalini biraz düşük bulduk. Yani bu olmayacak demek değil. Kendini sakın salma. Sadece olumlu düşün ve olumlu olsun. Kendini ikili bir hayatta hayal etmeye başla. Kimin olacağı önemli fakat biraz oluruna bırak ve fazla detaya inme. Anı yaşamayı asla unutma. Bu ihtimalleri bir bir yükselttiğinde yeni sevgili ihtimalin de artacak. Düşük fakat 2018'de olmasa, 2019'da olur. Bu kadar kendini sevgilim olsun diye de zorlama. Alnında ne yazıyorsa o be... Bu işler nasip, kısmet işleri zaten.

Yeni sevgili ihtimalin yok!

Yeni sevgilin ihtimalin 2020'ye kadar yok gibi. Tabii ihtimal diyoruz, belli olmaz bu işler. İki gönül birleşince samanlık seyran olur derler. Kendini ne kadar var edersen ve ortaya koyarsan o kadar varsındır. Üzülmeni istemeyiz ama sanki ihtimalin bile yok! Belki sen de kumarda kazananlardansın, sonuçta her birey aşkı tadacak diye bir şey yok. Şaka bir yana her an her şey olabilir kalbini ve içini sıcak tut. Enerji aldığın herkese olur gibi bak. Kim bilir belki birisine için ısınır. Şimdilik yeni sevgili ihtimalin yok gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
617
315
222
165
149
130
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?