Görüş Bildir
Haberler
Evde Köpek Besleyenlerin Anlayabileceği 5 Durum

Evde Köpek Besleyenlerin Anlayabileceği 5 Durum

Burak Yılmaz
15.09.2014 - 15:22 Son Güncelleme: 15.09.2014 - 17:26

Evde Köpek Besleyenlerin Anlayabileceği 5 Durum

Evde kedi, köpek gibi evcil hayvan sahiplerinin bir çok traji komik durumları vardır ama en güzel 5 tanesini bugün sizlerle paylaşacağım. Her ne kadar bazı zamanlar onlarla yaşadıklarınız zor olsada her zaman sizin yanınızda oldukları için onlara bugün bir teşekkür etmeyi unutmayın derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tuvalet Eğitimi Macerası

1. Tuvalet Eğitimi Macerası

Eğer köpeğinizi veya kedinizi 1 yaşından büyük almadı iseniz, bu macerayı eminim yaşadınız. Henüz kasları gelişmediği için tuvaletini tutamayan köpeğimiz sabah uyandığınızda hemen hemen her yere kendinden bir parça bırakmış olur. Bunlara basmamak için evde dans edercesine işe yetişmeye çalışan bir çok sahip, emin olun ki bu süreçte geçicek ve yüzünüzü gülderecek anılar arasına girecek.

2. Her Gün Dışardayız

2. Her Gün Dışardayız

Köpeğimize bir apartman dairesinde bakıyorsak, mecbur olduklarımızdan biriside onunla her gün en az 2 kere yürüşe çıkmaktır. E mecbur hayvancağız tuvaletini yapacak, yürüyüş yapacak, diğer köpeklerle oynayacak ama asıl olay dışarı çıkarmak değil. Dışarda başınıza gelebilecek olanlar!! Kaçması, kavga etmesi, tasmayı çekmesi, çamura girmesi say say bitmez bu durumlar..

3. Annelik Duygusunu Yaşasın Diye Verilen Çaba

3. Annelik Duygusunu Yaşasın Diye Verilen Çaba

Sırf köpeğiniz, anne baba olsun diye gitmediğiniz yerlere gidersiniz. Tanımadığınız insanlara 'sizin ki dişimiydi ya?' 'Kaç yaşında?' diye sorular yöneltirsiniz sanki eş aradığınızı çaktırmıyormuşcasına. Petfriends, petarkadas gibi binlercesi siteye üye olursunuz, profil oluşturursunuz ama ne fayda bir eş bulamazsınız.

4. Evde Köpek Beslenmez!!

4. Evde Köpek Beslenmez!!

Evet sevgili okur, sende bu cümleyle binlerce kez karşılaşmış olabilirsin. 'Evde köpek olmaz yavrummmm.', 'Köpek giren eve melek girmez.'. Bunun gibi duyduğunuz bir çok cümle vardır. Onlara ben 6 yıldır onunla gayet iyi yaşıyorum diye cevap verdiğinizde ise yaşlanınca astım olursun cevabını suratınıza yapıştırırlar. O ortamdan uzaklaşmaya bakın bence yoksa bu konuşmanın sonu kötü bitebilir.

5. Sonsuz Mutluluk ve Sevgi

5. Sonsuz Mutluluk ve Sevgi

Onların size verebileceği çok birşeyleri yok sevgilerinden başka. Sizde onlardan sevginizi esirgemeyin. Bu mutluluğu ve sevinci çok az insan yaşayabilir ama siz onlardan biri olabilirsiniz evinizi bir köpekle paylaşmakla. Yada onlardan birisiniz, bu mutluluğunuzu bozacak hiç bir şey yapmayın onunla ve ona sımsıkı sarılın. Çünkü o sizi sizden daha çok seven biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın