Görüş Bildir
Haberler
Ev Sahibi Dehşeti! Emekli Polis, Kiracısını Tabancayla Vurdu

Ev Sahibi Dehşeti! Emekli Polis, Kiracısını Tabancayla Vurdu

Kırşehir'de yaşayan emekli polis Salih K., kiracısı olan Hüseyin Çetin'i tabancayla vurarak ağır yaraladı. Emekli polis memuru Salih K., gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hüseyin Çelik, hastaneye kaldırıldı

Hüseyin Çelik, hastaneye kaldırıldı

52 yaşındaki emekli polis memuru Salih K, kiracısı olan Hüseyin ve Funda Çetin ailesinin kirayı ödemediğini iddia etti. Bu yüzden de ev sahibi Salih K., Funda Çetin'in temizlik görevlisi olarak çalıştığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. İddiaya göre emekli polis memuru Salih K., kirasını alamadığını öne sürdüğü Funda Çetin ile tartışmaya başladı.

'Her önüne gelen birilerini mi vuracak?'

'Her önüne gelen birilerini mi vuracak?'

Eşinin ev sahibi ile tartıştığını öğrenen Hüseyin Çetin de olay yerine geldi. İkili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Salih K.,, belinde bulunan tabancasını çıkararak Hüseyin Çetin’i sol bacağından yaraladı. Salih K., gözaltına alınırken, Hüseyin Çelik ise hastaneye kaldırıldı. 

Olay yerinde gazetecilere konuşan Funda Çetin, “'Ben emekli polis memuruyum' diyerek eşimi vurdu. Ben de bu devlete hizmet ediyorum. Ben de can kurtarıyorum. Her önüne gelen birilerini mi vuracak? Yazıklar olsun” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
7
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Baştan bir yanlış var o yaşa gelmişsin adam olamamışsın kocası dururken eşine gidilmez bunun altında kesinlikle bir namussuzluk vardır….