Görüş Bildir
Haberler
EURO 2016 İçin Bir Terör Uyarısı da İngiltere'den

EURO 2016 İçin Bir Terör Uyarısı da İngiltere'den

Fransa'da gerçekleştirilecek EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlamasına sayılı günler kala güvenlik endişeleri sürüyor. Geçtiğimiz günlerde ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, Avrupa'ya sehahat edecek vatandaşlarına yönelik yaptığı terör uyarısının ardından bir uyarı da İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Avrupa'ya sehayat edecek olan vatandaşlarını terör tehdidine karşı uyarmıştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, turistik yerlerin ve bilhassa Avrupa Şampiyonası ile Polonya'nın Krakow şehrinde gerçekleştirilecek olan Katalik Kilisesi Dünya Gençlik Günü etkinliklerinin potansiyel saldırı hedefleri arasında bulunduğuna dikkat çekilmişti.

ABD'nin açıklamalarının yankıları sürerken yeni bir uyarı da İngiltere'den geldi. İngiltere Dışişleri Bakanlığı internet sitesinden yaptığı açıklamada, Fransa'ya gidecek vatandaşlarını olası terör tehdidine karşı uyardı. Yapılan açıklamada Fransa'nın IŞİD'e karşı yürüttüğü operasyonlar nedeniyle örgütün hedefinde olduğu ve ayrıca Fransa'da olağanüstü halin sürmekte olduğu belirtildi.

Bakanlık uyarısında, “statlar ve taraftarların yoğun olduğu bölgelerle toplu taşıma araçları, terörist saldırılar için potansiyel hedef konumundadır” denildi.

Uyarıda ayrıca ülkedeki ‘toplu taşıma ve havacılık alanındaki grevlerin hayatı ciddi ölçüde etkilediğinin’ altı çizilirken, ülkedeki aşırı yağışlar ve selin de tehlikeli olduğu kaydedildi.

Euronews

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
6
6
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Ziya Boz

Kaçınılmaz son...Suriye'de sattıkları silahlar şimdi kendilerine doğrultuldu.

vOLCano

eee "besle kargayı oysun gözünü" demişler..

Bilginler Kulübü

Bugun bana yarın sana derler bizim oralarda :) http://siemensizmirservisi.com/