Görüş Bildir
Haberler
Esnafa Hibe Desteği Başvuruları Başlıyor! Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Esnafa Hibe Desteği Başvuruları Başlıyor! Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Son yapılan Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgından etkilenen esnaf ve sanatkarlara hibe desteği verileceğini açıklamıştı. Koronavirüs sebebiyle uzun süredir çalışamayan müzisyenlerin de dahil olduğu esnaf hibe desteğinden yaklaşık 1.5 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Açıklama sonrası ‘esnaf hibe desteği başvuruları ne zaman başlayacak’ sorusuna cevap aranıyordu. Hibe desteği başvuruları bugün başlayacak ve 23 Haziran’a kadar devam edecek. Peki, esnaf hibe desteği başvuruları nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Esnaf Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Esnaf Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılacak?

20 Mayıs 2021 tarihli ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda Ticaret Bakanlığı tarafından verilecek hibe desteğinden, 17 Mayıs 2021'den itibaren gelir vergisi mükellefiyeti olan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirler kazançlarına esas faaliyet konuları üzerinden yararlanabilecek.

Hibe desteği başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. Bugün başlayan esnaf hibe desteği başvurulara, 23 Haziran 2021 Çarşamba saat 23.59’a kadar başvuru yapılabilecek.

Hibe desteği başvuruları, T. C. Kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak.

TC kimlik numarasının son hanesi sıfır olan vatandaşlar 25 Mayıs Salı, 2 olanlar 26 Mayıs Çarşamba, 4 olanlar 27 Mayıs Perşembe, 6 olanlar 28 Mayıs Cuma, 8 olanlar 29 Mayıs Cumartesi başvurularını yapabilecek.

30 Mayıs-23 Haziran döneminde tüm vatandaşlar başvuruda bulunabilecek.

Ticaret Bakanlığı Hibe Başvuru Duyurusu Şu Şekilde;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın