Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Yeni Sezon İlk Bölüm Tanıtımı Yayınlandı! EDHO Yeni Bölüm Ne Zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Yeni Sezon İlk Bölüm Tanıtımı Yayınlandı! EDHO Yeni Bölüm Ne Zaman?

ATV ekranlarının reyting rekormeni dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ (EDHO)’ın yeni sezon bölümü için geri sayım başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapım, Haziran ayından bu yana izleyenlerini kendine hasret bırakmıştı. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bugün yeni sezon ilk tanıtım filmi yayınlandı. İşte merakla beklenen yeni sezon fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Her hafta Salı günü ATV ekranlarına gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezondan tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu kapsamda; 'EDHO ne zaman?' sorusu yanıt bulurken EDHO yeni bölüm fragmanında pek çok detay dikkat çekiyor. Peki, EDHO yeni sezon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte EDHO yeni bölüm fragmanı!

EDHO Son Bölümde Neler Oldu?

EDHO Son Bölümde Neler Oldu?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın