Görüş Bildir
Haberler
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz Hayriye Diziden Ayrılıyor Mu? Sabina Toziya Kimdir?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz Hayriye Diziden Ayrılıyor Mu? Sabina Toziya Kimdir?

Müge Kakşi
19.01.2021 - 13:14

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz dizisinin merakla beklenen 179. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlanmıştı. Yayınlanan fragmanda Çakırbeyliler'in evine yapılan silahlı saldırıda Hızır ve İlyas'ın anneleri Hayriye Çakırbeyli vurularak ölüyor. Bu durum Hayriye karakteri ile tanıdığımız Sabina Toziya diziden ayrılacak mı sorusunu akıllara getirdi. Yakın zamanda beyninde tümör tespit edilen ve acil olarak ameliyata alınan Sabina Toziya diziden ayrılıyor mu? Sabina Toziya Kimdir?  detayları sizin için haberimizde derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabina Toziya Kimdir?

Sabina Toziya Kimdir?

Sabina Toziya, 17 Nisan 1946 yılında Üsküp'te dünyaya gelmiştir. Tam olarak adı; Sabina Ajrula Tozija'dır. Sabina Toziya, Üsküp Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır. Üsküp, Makedonya ve Yugoslavya'da oyunculuk yapan Sabina Toziya Türkiye'de ilk kez Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi ile televizyon ekranlarında yer almaya başlamıştır. Sabina Toziya ayrıca ülkemizde 1976 yılı yapımlı Öyle Olsun ve 2016 yapımı Annemin Yarası isimli filmlerde de rol almıştır.

Şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Çakırbeyli karakterine hayat veren Sabina Toziya, 1.65 metre boyunda, 73 kilo ve Koç burcudur.

Diziden Ayrılıyor Mu?

Diziden Ayrılıyor Mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye'si oyuncu Sabina Toziya, yılbaşı tatilinde ülkesi Makedonya'ya gitmişti. Toziya, Türkiye'ye dönüş hazırlığı yaptığı esnada bayıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Doktorlar ünlü oyuncunun beyninde tümör tespit etti ve Sabina Toziya'yı acil olarak ameliyata aldı. Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce'nin yaptığı, yaklaşık 10 saat süren operasyon sonrası Toziya'nın beynindeki tümör tamamen temizlendi.

Sabina Toziya'nın daha öncesinde beynindeki tümörün varlığını hissetmediği, baş ağrısı, yorgunluk ve bulantı gibi şikayetinin olmadığı belirtildi.

Öte yandan yaşanan olaylardan sonra dizinin senaryosu değişti. Toziya'nın hastalığı göz önünde bulundurularak cenaze sahnesi yazıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın