Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor 2-3 Bursaspor

Eskişehirspor 2-3 Bursaspor

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında Eskişehirspor deplasmanına giden Bursaspor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu skorla Bursaspor 18 puanla gruptan lider olarak bir üst tura çıkarken Eskişehirspor 7 puanda kaldı ve Türkiye Kupası'ndan elendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda Eskişehirspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar, Eskişehir Atatürk Stadı’ndaki mücadeleyi 3-2 kazanarak grup aşamasını 18 puanla tamamladı.

Beraberliğin Eskişehirspor’u bir üst tura taşıyacağı maçta ev sahibi takımın gollerini 37. dakikada Ömer Faruk ve 88. dakikada penaltıdan Kamil Ahmet kaydetti. Bursaspor ise galibiyete 50’de Traore, 69’da Kubilay ve 89. dakikada De Sutter’in golleriyle uzandı.

Bursaspor A Grubu’ndan Amedspor ile eşleşirken, Eskişehirspor ise Büyükçekmece Tepecikspor’un ikili averajda gerisinde kalınca kupadan elendi! İstanbul temsilcisi son 16 turunda Başakşehir ile karşılaşacak.

Öte yandan maçın 90+2. dakikasında stadın elektrikleri gitti. Bir süre maç durakladıktan sonra elektriklerin gelmesi üzerine maça tekrar devam edildi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın