Görüş Bildir
Haberler
Eski Twitter Logosuna Sahip iPhone 11 İnanılmaz Bir Fiyatla Satışa Sunuldu

Eski Twitter Logosuna Sahip iPhone 11 İnanılmaz Bir Fiyatla Satışa Sunuldu

Bahadır
31.07.2023 - 19:18

Geçtiğimiz günlerde isim ve tasarım değişikliğine giden Twitter'ı telefonlarında güncellemeyen kullanıcılar, internette adeta kendine bir sektör yarattı. Eski ikonik logoya sahip iPhone cihazlar, rekor fiyatlarla satışa sunuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

eBay'den satışa çıkardılar

eBay'den satışa çıkardılar

Sosyal medya platformuna gelen yenilikler App Store ve Google Play Store aracılığıyla kullanıcılarla buluştu. Birçok kişi Twitter'ın yeni logosunu merak edip mobil uygulamayı güncellerken bazı kullanıcılar da bu durumu fırsata çevirdi. Mobil uygulamaya gelen güncellemeyi reddedenler, telefonlarını oldukça yüksek fiyatlardan listeledi.

Koleksiyon ürünü olarak değerlendiriliyor

Koleksiyon ürünü olarak değerlendiriliyor

Eski Twitter logosunu taşıyan iPhone modelleri, koleksiyon ürünü adı altında paraya çevrilmeye başlandı. Cihazlardan bazıları çevrimiçi mağazalarda binlerce dolara satılıyor. iPhone 11 Pro Max telefonunda Twitter'ın eski hali yer alan bir kişi de cihazını 25 bin dolardan satışa sundu. İlan, kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı. Telefonun satılıp satılmadığı ise şu an için belli değil. Bir dönemi kasıp kavuran Flappy Bird oyunu için de benzer durumlar yaşanmıştı.

800 dolardan başlıyor

800 dolardan başlıyor

Aynı eski Twitter logosunu içeren diğer telefonlar 800 ila 1000 dolar arasında satılıyor. Tabi telefonun modeline göre de bu fiyatlar değişiklik gösteriyor. iPhone sahipleri, cihazlarında şu an için uygulamayı güncellemeyi reddetseler de ilerleyen zamanlarda mecburen bu değişikliğe katılmak zorunda kalacaklar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Benimde şu an eski logo 😅

GardıropFuat

Benimde eski logo 20 bine bırakırım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣