Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilin Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

etiket Eski Sevgilin Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

Sen de eski sevgilinin senin hakkında zaman zaman ne düşündüğünü merak ediyorsundur.

Bakalım senin hakkında ne düşünüyormuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, eski sevgilinle ilişkin ne kadar sürdü?

4. Peki ayrılma şekliniz bunlardan hangisi gibiydi?

5. Sence ex'ten next olur mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki eski sevgilin hakkında sen bunlardan hangisini düşünüyorsun?

7. Ve son olarak, şu an kendine yeni sevgili yaptın mı?

Seni hiçbir zaman hak etmediğini düşünüyor!

Sen eski sevgiline olması gerektiğinden fazla iyi davranmışsın. Kendinden o kadar fazla fedakarlık göstermişsin ki, karşındaki insana bu fazla bile gelmiş. Her kötü anında yanında olmuşsun, iyi günlerinde birlikte gülmüşsün. Kendinden vazgeçip, onun mutluluğu için elinden geleni yapmışsın. Fakat birlikteyken bunların hiçbirini görmemiş. Senden hep daha fazlasını istemiş. Ve sen de gerçekten fazla fazla kendinden ödün vererek, ilişkinizi yürütmeye çalışmışsın. Onun tüm bunları görmesi biraz geç olmuş. Eminiz, senin gibi birini bir daha bulamayacağını biliyor. Ve bunun için de kafasını duvarlara vuruyor. O yüzden canım, senin için rahat olsun. Sen elinden geleni yapmışsın. Gerisini o düşünsün. Nasıl olsa, sen daha iyilerini hak ediyorsun.

Şu an çoktan onu unuttuğunu düşünüyor!

İlişkinizi bitirdikten sonra, sen çok yıkılmışsın. Fakat bu süreci o kadar mükemmel bir şekilde atlattın ki, herkes senin onu çok çabuk unuttuğunu düşünüyordu. Ama böyle olması gerektiğini biliyordun. Çünkü güçlü olmak zorundaydın. Eğer kendini bıraksaydın, hayatını daha da kötü yapabilirdin. Sen bu yolu tercih etmedin ve mutlu olmayı seçtin. Hatta bu duruma eski sevgilin bile çok şaşırdı. Çünkü senin onu ne kadar sevdiğini biliyordu. Ve bir şekilde ona geri döneceğini düşünüyordu. Ama gel gör ki, olaylar düşündüğü gibi gelişmedi. Sen ayrıldıktan sonra yolunu net bir şekilde çizdin. Ve canın yansa bile ardına bakmamayı tercih ettin. O yüzden o, senin onu çoktan unuttuğunu düşünüyor. İyi de oluyor. :)

Seni onun kadar kimsenin sevemeyeceğini düşünüyor!

Eski sevgilin ile her ne yaşarsanız yaşayın, seni hala seviyor. Ya da yaşadıklarınızı hala unutamamış olacak ki, hala seni düşünüyor. Hatta seni onun kadar sevecek birinin, şu dünyada olmayacağını biliyor. Yani kendinden inanılmaz derece emin. Ama senin için artık sevmek o kadar önemli değil. Çünkü sadece sevgi, tek başına hiçbir şekilde işe yaramıyor. Arada saygı ve güven yoksa sevginin hiçbir önemi kalmıyor. O yüzden o seni ne kadar severse sevsin, artık önüne bakmaya karar vermişsin. Ve kendi yolunu çizmişsin. Onun senin hakkında ne düşündüğü çok önemli değil. Çünkü o seni hala çok seviyor ve seni kendisi gibi kimsenin sevemeyeceğini düşünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
196
91
69
49
35
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu onedio benim hayatımı mı takip ediyor? Bu ve buna benzer galerilerde hep kendi hayatıma rastlamam tesadüf mü yoksa onedio ??? Şşşşş oluum

yelda coruh

o seni hala çok seviyor ve seni kendisi gibi kimsenin sevemeyeceğini düşünüyor. BEN DE KENDİMİ ÇOK SEVİYORUM VE BENİ BENİM KADAR KİMSENİN SEVMEYECEĞİNİ DÜŞ... Devamını Gör

Atakan Aydın

ikinci şans birincisine ihanet etmektir