Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilin Hangi Korku Filmi Karakterine Benziyor?

Eski Sevgilin Hangi Korku Filmi Karakterine Benziyor?

Penny
23.09.2019 - 18:00

Sana nasıl bir kabus yaşattı bilmiyoruz ama hangi korku filmi karakterine benzediğini söyleyebiliriz. 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlandığını öğrenebilir miyiz?

2. Peki yaşını?

3. Öncelikle, sana istediği bir şeyi yaptırabilmek için yalan söylediğini sezdiğin olmuş muydu?

4. Peki nerede tanışmıştınız?

5. İlişkiniz ne kadar sürdü bilmiyoruz ama ailelenle tanışmış mıydı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayrıldığınız günü bir mevsime benzetsen hangi mevsim olurdu?

7. Son olarak, yeniden bir araya gelme şansınız var mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski Sevgilin Kesinlike 'SAMARA'ya Benziyor!

Sen biraz kalbiyle hareket edenlerdensin. Karşındakinin hatalarını görsen de seviyorsan görmemezlikten geliyorsun. Ne isterse onu yapıyor, hayatını ona göre şekillendiriyorsun. Bunları yaparken kendi hayatından ve isteklerinden ödün veriyorsun. Bunu fark etmen biraz uzun sürmüş ve bu ilişki sürecinden oldukça yorgun çıkmışsın. İyileşmen de öyle kolay olmamış ama şu anda tamamen yeni bir hayata başlamışsın ya da başlamaya hazırsın. Unutma, hayat senin hayatın.

Eski Sevgilin Kesinlike 'REGAN MACNEIL'a Benziyor!

Aslında sizin ilişkiniz her zaman oldukça iyiymiş. Birbirinizi seviyor, isteklerinize son derece saygı gösteriyor, sonuna kadar güveniyormuşsunuz. Fakat hem aile hem arkadaş çevresi bu ilişkinin sonunu getirmiş. Herkes sizin ilişkinize burnunu sokmuş, kendilerince öğütler vermişler. Sen değilse bile sevgilim bu insanlara çok fazla kulak asmış ve ilişkinizi sona sürüklemiş. Hatta sen bu insanların tam olarak kimler olduğundan da çok eminsin. Bu durum seni çok yorduğundan ilişkinizin sonunda kendini hafiflemiş gibi hissetmişsin. Bazı şeyler bitince güzel.

Eski Sevgilin Kesinlike 'VALAK'a Benziyor!

Aslında senin sevgilin çok tatlı, çok sıcak bir insanmış. Onu görür görmez doğru insanın o olduğunu düşünmüşsün. Sadece sana değil, çevrendekilere de kendini sevdirmiş. Masal gibi başlayan ilişki yavaş yavaş bir kabusa dönmeye başlamış. Durumu kurtarmak için elinizden geleni yapmışsınız ama olmamış. Bu süreçten dersler çıkararak yeni bir hayata başlamaman için bir sebep yok değil mi?

Eski Sevgilin Kesinlike 'CHUCKY'ye Benziyor!

srv.onedio.com

Sizin ilişkiniz oldukça tatlı başlamış. İlk başlarda sen ne dersen, sen ne istersen  onu yapmış. Seni el üstünde tutmuş ama yavaş yavaş gerçek yüzü ortaya çıkmış. Dünyan bir anda tersine dönmüş. Şu an onu tanıdığın günü hayatından silmek için her şeyi verebilirsin. Tabii ki bunu ilk yaşayan sen değilsin. Şimdi her şeyi geride bırakıp yepyeni bir sayfa açma zamanı.

Eski Sevgilin Kesinlike 'FREDDY KRUEGER'a Benziyor!

Sen aslında bugünlerin geleceğini baştan biliyormuşsun. Genelde kendi isteklerini senin isteklerinin üzerinde tutmuş. Sen de bir yerden sonra bu duruma göz yummaya, görmemezlikten gelmeye başlamışsın. Zamanla kendi isteklerini, zevklerini unutmuşsun. Onu mutlu etmek için kendini çok yormuşsun. Şimdi geriye dönüp baktığında çöpe giden bomboş bir dönem görüyorsun. Olsun önünde tertemiz bir sayfaya var.

Eski Sevgilin Kesinlike 'HANNİBAL LECTER'a Benziyor!

Senin ilişkin de baştan kötü başlayanladan... Çok gelgitli bir flört dönemi yaşamışsınız. Sonunda güzel bir ilişkiye başlamışsınız ama zamanla yine başa dönmüşsünüz. Bu süreçte sen oldukça yıpranmışsın ama ilişkiniz bitince de her şey bitmemiş. Yine seni germeye, yormaya devam etmiş. Emin ol, bugünleri hiç yaşamamış gibi olacaksın. Yeni hayatında sonsuz mutluluklar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
110
38
21
16
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Samara. Gerçi onun öldürmesi 7 günden daha kısa sürmüştü.

psyhedelichead

Oyuncak bebek uyuz Chucky çıktı.. ama en çok Michael Myers'a benziyor!

Ece Ysl

ÇAKİ.! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! imdat.....!!!!!