Görüş Bildir
Haberler
Eski Rol Arkadaşı Ebru Şahin'in Düğününe Gidip Gitmeyeceği Sorulan Akın Akınözü'nden Cevap: 'Davetiye Gelmez!'

Eski Rol Arkadaşı Ebru Şahin'in Düğününe Gidip Gitmeyeceği Sorulan Akın Akınözü'nden Cevap: 'Davetiye Gelmez!'

Eda Özkan
26.05.2022 - 15:43

Bir döneme damga vuran Hercai dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in arası bilinmedik bir sebepten ötürü açılmıştı. Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisi ile ekranlara gelen Akın Akınözü, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yakalandı. Başarılı oyuncu, gazetecilerin eski rol arkadaşı Ebru Şahin'in düğününe katılıp katılmayacağı yönündeki sorularına kafa karıştıran bir yanıt verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Mutluluklar dilerim.'

'Mutluluklar dilerim.'

Etiler'de kameralara takılan başarılı oyuncu, muhabirler ile sohbet ederek yazın çalışmayacağını şu sözlerle ifade etti:

'Doğa ile baş başa bir tatil ihtiyacımız var. Yazın bir proje yok. Bakıyoruz tabi ki tekliflere.' 

Ebru Şahin ile arasının açık olduğu bilinen Akınözü, kendine yöneltilen 'Ebru Şahin'in düğününe gidecek misiniz?' sorularını ise böyle yanıtladı:

 'Benim 3 yıl boyunca çalıştığım partnerim, anladığım kadarıyla bir evlilik yoluna gidiyorlar. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki'

'Davetiye gelmez!'

'Davetiye gelmez!'

Akınözü, 'Davetiye gelse düğüne gider misiniz?' sorusuna 'Bu saçma bir soru. Davetiye de gelmez. Hani gelse de gider miyim, gitmez miyim? Üzeri açık bir soru.' şeklinde verdiği yanıt ile gündeme bomba gibi düştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın