Görüş Bildir
Haberler
Eski Epic Games ve Blizzard Çalışanları Lightforge Games Adında Yeni Bir Şirket Kurdu

Eski Epic Games ve Blizzard Çalışanları Lightforge Games Adında Yeni Bir Şirket Kurdu

Eski Epic Games ve Blizzard çalışanları kurdukları Lighforge Games adlı yeni şirket ile RPG oyunlarında çığır açacaklarını söylediler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lightforge Games'in amacı RPG türünde çığır açmak

Uzun zaman boyunca Epic Games ve Blizzard Entertainment'ta çalışan oyun geliştiricileri Lightforge Games'i kurmak için bir araya geldiler. Lightforge Games'i kurmalarındaki amacı ise, RPG'lerin oynanış tarzını değiştirmek olarak ifade ediyorlar. Ekip, oyuncuların özgürce kendi dünyalarını yaratıp hikayelerini anlatabilecekleri sosyal bir cross-platform oyunu geliştiriyor.

CEO Matt Schembari

Hepimiz sosyal ve yaratıcı oyunları seviyoruz ve özellikle oyuncuların hikaye anlatımını yönettiği oyunları seviyoruz.

Minecraft ve Roblox'un elementlerini masaüstü RPG'ler ile bir araya getirip rol yapma oyunlarına yeni bir oynanış şekli getirmek istiyoruz. Geçmişimize bakarak RPG türüne çığır açacak bir oyun yapmak bizim için en bariz seçenekti.

Lightforge 5 milyon dolar yatırım aldı

Lightforge 5 milyon dolar yatırım aldı

Lightforge Games ekibi hayallerindeki oyunu yapabilmek için Galaxy Interactive, NetEase Games, Dreamhaven, Maveron, 1UP Ventures ve başka yatırımcılar tarafından 5 milyon dolar yatırım aldı.

Dreamhaven CEO Mike Morhaime

Lightforge çok fazla potansiyele sahip olan bir oyun yaratıyor. Ekip tecrübeli geliştiricilerden oluşuyor ve onların vizyonu hakkında heyecanlıyım.

İşte karşınızda Lightforge Games ekibi

İşte karşınızda Lightforge Games ekibi

Yeni stüdyo oyun dünyasında uzun süre boyunca çalışan Matt Schembari, Dan Hertzka, Nathan Fairbanks, Glenn Rane ve Marc Hutcheson ekibiyle kuruldu. Sonradan aralarında tecrübeli 6 geliştiricide aralarına katıldı. Ekip, Epic, Blizzard, Riot, Bioware ve Zenimax Online'dan on yılların tecrübesi ile geliyor.

Bakalım Lightforge Games'i ne gibi günler bekliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın