Görüş Bildir
Haberler
Harika Bir Eş ve Eğlenceli Bir Baba Olacak Burçları Açıklıyoruz! 12 Burçtan Hangisi, Nasıl Baba Olur?

Harika Bir Eş ve Eğlenceli Bir Baba Olacak Burçları Açıklıyoruz! 12 Burçtan Hangisi, Nasıl Baba Olur?

Entel Feridun
24.06.2022 - 08:50

Burçların hepsi birbirinden oldukça farklı özellikler göstermektedir. Bu özellikler özellikle özel hayatta ve ev içerisinde kendisini belli eder. Her burç farklı bir eş, anne ve baba olacaktır!

Burçların erkekleri kişiliklerine göre evcimen ya da özgürlüğüne düşkün gibi özellikleri ile birbirinden ayrılırlar. Bazı burçların erkekleri evde durmaktan hiç hoşlanmazken, bazıları evine ve ailesine çok bağlıdır. Siz de eş seçerken burçların özelliklerine dikkat ediyorum, diyorsanız bu içeriğe bir göz atmalısınız!

Daha önce burçlar nasıl birer anne olur, sizlere bahsetmiştik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu kez hangi burcun erkeği nasıl bir baba olur, açıklıyoruz:

Koç Burcu:

Koç Burcu:

Koç burcu erkekleri öncü bir burç grubuna mensup oldukları için çocuklarının eğitim ve kişisel gelişimi konusunda yol gösterici niteliğe sahiptirler. Bu onları ilgili ve şefkatli bir baba yapar. Ancak otoritelerini kaybetmemek için zaman zaman sert mizaçları ve agresif davranışları olacaktır. Bu durumda çocukla iletişim krizlerine girebilirler. Bunun yanı sıra Koç burcu erkeği oldukça komiktir. Şakalaşmayı ve güldürmeyi çok severler. Bu nedenle ergenlikte krizler yaşanabilecekken, küçüklüğünde çocukla çok iyi anlaşırlar.

Boğa Burcu:

Boğa Burcu:

Boğa burcu erkekleri çok iyi bir dost ve güvenilir bir sırdaştır. Bu özellikleri aile yaşamına da yansıyacaktır. Dolayısıyla çocukları ile konuşurken samimi ve güvenilir bir dil kullanılırlar. Aralarındaki iletişim oldukça kuvvetli ve kendilerine hastır. Babası ve oğlu/kızı ile arasına kimsenin girmesine izin vermez. Bu kontrolcü yapısı bazen öfke patlamalarına sebep olabilir. Ancak çok sabırlı bir burç olan Boğa erkeği, bu durumun iyileşmesi için zaman verebilir.

İkizler Burcu:

İkizler Burcu:

İkizler burcu bir baba kararsızlığından kurtulamaz! Her ne kadar neşeli ve çok yönlü yapısı ile çocuğu ile eğitici zamanlar geçirebilse bile bu durum otorite kabına ya da güvensizliğe sebep olabilir. Ancak küçüklüğünden yetişkinliğine dek İkizler burcu babası çocuğu için her türlü eğlenceli ve eğitici aktiviteyi denemesine yardımcı olacaktır. Aile yaşamında diğer baskı yollu krizler İkizler burcu bir baba ile yumuşatılır. İkizler burcu bir babanız varsa muhtemelen asla kendinizi sıkılmış ve baskılanmış hissetmezsiniz.

Yengeç Burcu:

Yengeç Burcu:

Burçlar arasında ailesine ve yuvasına en düşkün burç Yengeç’tir. Yengeç erkekleri gençlik dönemlerinde her ne kadar havai ve çapkın ruhta olsalar da evlilik onları bilgeliğe sevk edecektir. Adeta hayatın anlamını bulmuş gibi hissedecek ve çocukları için ellerinden geleni yapacaklardır. Onların yetişmesi ve büyümesinde anneden daha çok rolleri olabilir. Veya anneye en çok destek veren baba Yengeç burcu olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan Burcu:

Aslan Burcu:

Aslan burcu erkeği baba olduğunda da özel hayatında olduğu gibi heyecanlı davranacaktır. Onun için gurur hayatın önemli bir parçasıdır. Dolayısıyla çocuğunu da bir gurur kaynağı olarak görmek isteyecektir. Bu durum çocuğuna küçüklükten itibaren belli sorumluluklar vermesine yol açar.  Çocuğunu söz dinleyen ve uyumlu biri olarak yetiştirmeye çalışır. Aynı zamanda eğlenceli ve çocuğunun hayatı için heyecanlı bir baba olacaktır.

Başak Burcu:

Başak Burcu:

Başak burcu erkekleri, kadınına göre çok daha titiz ve detaycıdır. Kontrol etme ve mükemmeli isteme huyları nedeniyle çocuklarını adeta ilgiye boğacaklardır. Bu ilgi ve alaka çocuğun karakterine göre ters tepebilir veya çocukta buna uyum sağlar. Eğer ters tepki yaratırsa çocuk agresif ve kavgacı birine dönüşebilir. Çocuklarına birey olma hakkı tanımalı ve özgürce karar vermelerine fırsat vermelidirler.

Terazi Burcu:

Terazi Burcu:

Terazi burcu erkekleri oldukça hakkaniyetli ve anlayışlıdırlar. Çocuklarına karşı da benzer şekilde davranır ve onların hayranlıklarını kazanırlar. Bir Terazi burcu babasına sahipseniz muhtemelen hayattaki idolünüz olmuştur. Çocuklarına bağlılıkları zaman zaman onları kıskanmalarına ve aşırı sakınmalarına sebep olabilir.

Akrep Burcu:

Akrep Burcu:

Akrep erkekleri baba olduklarında oldukça duygusal davranabilirler. Çocukları için en iyisini istedikleri için maddi ve manevi imkanlarını zorlayacaklardır. Diğer yandan bu özellikleri onları otoriter bir baba yapabilir.

Yay Burcu:

Yay Burcu:

Yay burcu erkeği baba olursa çocuğuyla birlikte eğlenmeyi ve gülmeyi çok iyi bilir. Bir şekilde mutlu olacak bir şeyler bulmak konusunda yetenekli olan Yay burçları çocuklarını her durumda gülümseteceklerdir. Duygusal anlamda çocuğuyla güzel bir iletişim kurabilirler. Bu nedenle Yay burcu babası çocuğunun en yakın arkadaşı olabilecek niteliklere sahiptir. Aynı zamanda gelişimi ve eğitimi konusunda da yaratıcı fikirler sunacaklardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak Burcu:

Oğlak Burcu:

Oğlak burcu erkekleri daha çok ailesine ve köklerine bağlı kişilerdir. Çocuğuyla da bağı daha çok geleneklerine bağlı ve alışılagelmiş bir baba modeli gibi olacaktır. Çocuğu ile ilişkisinde belli sınırları vardır. Onlarla dostane ancak soğuk bir mizaçla konuşurlar. Disiplin onlar için önemlidir bu nedenle ilerde iyi bir mesleğe ve hayata sahip olmaları için çaba gösterirler.

Kova Burcu:

Kova Burcu:

Kova burcu erkekleri aile yaşamında özgürlüğüne düşkün bir baba figürü olur. Çocukları ile daha çok dışarda vakit geçirmek ve bol bol sohbet etmek ister. Çocuğuna karşı anlayışlı ve sevecen bir baba olan Kova’lar onları bağlayıcı bir sorumluluk olarak gördükleri için kasılabilirler.

Balık Burcu:

Balık Burcu:

Balık burcu erkekleri çocuklarına çok düşkün olurlar. Çünkü oldukça duygusal bir yapıları vardır. Çocuklarını hayatlarında ilk sıraya yerleştirirler bu nedenle herkesten ve her şeyden önce çocuklarına vakit ayırabilirler. Onlar için hayatta kaygı duyulacak birçok şey vardır bunlardan çocuklarını korumak isterler. Çok sevgi doludurlar, hatta çocuklarını şımartabilirler!

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın