Görüş Bildir
Haberler
Erzincan'ın Ardından Van'da da Okullar Tatil! Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi? Kar Tatili Veren İller

Erzincan'ın Ardından Van'da da Okullar Tatil! Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi? Kar Tatili Veren İller

Müge Kakşi
02.01.2022 - 22:30

Ülkemizin Marmara Bölgesi'nde henüz kar yağışı görülmezken özellikle Doğu Anadolu Bölgesi'nde şiddetli kar yağışı yaşanıyor. Kar yağışının etkisini göstermesiyle Erzincan Valiliği'nden okulların tatil edilmesiyle ilgili açıklama gelmişti. Erzincan'ın ardından bir açıklama da Van ilinden geldi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Van'da da okullar tatil edildi. Peki hangi illerde kar tatili verildi? Van'da okullar tatil mi? İşte Van Valiliği'nin yaptığı açıklama ve kar tatili veren diğer iller...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzincan'da Okullar Tatil

Erzincan'da Okullar Tatil

Erzincan’da olumsuz hava şartları sebebiyle il genelinde tüm okullar 3 Ocak Pazartesi günü tatil edildi.

Erzincan Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 3 Ocak 2022 günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaktır” denildi.

Van'da Okullar Tatil Mi?

Van'da Okullar Tatil Mi?

Van'da yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, 3 ilçede daha okullar yarın tatil edildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Olumsuz hava şartları nedeniyle 03.01.2022 Pazartesi günü İpekyolu, Edremit ve Tuşba İlçelerimizde ilk ve orta dereceli okullar (liseler dahil) 1 (bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli idari izinlidir.' dedildi.

Giresun'da Eğitime Kar Engeli

Giresun'da Eğitime Kar Engeli

Giresun'un Çamoluk ilçesinde kar yağışı sebebiyle okullarda yüz yüze eğitime bir gün ara verildiği ifade edildi.

Çamoluk Kaymakamlığı'nın yaptığı yazılı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışından dolayı tüm okullarda yarın yüz yüze eğitime bir gün süre ile ara verildiği söylendi.

Açıklamada, eğitim öğretime uzaktan eğitim sistemi üzerinden devam edileceği, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da bir günlüğüne idari izinli sayılacakları bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın