Görüş Bildir
Haberler
ERKEN REZERVASYONDAN SERİN SULARA ( İndirim,deniz,kum,güneş,şemsiyeli kokteyl İçerir )

ERKEN REZERVASYONDAN SERİN SULARA ( İndirim,deniz,kum,güneş,şemsiyeli kokteyl İçerir )

08.11.2014 - 17:58 Son Güncelleme: 11.11.2014 - 16:47

Erken Rezervasyon çok yalın bir şekilde "ne kadar erken alırsan o kadar ucuz tatil yaparsın"dır

Bu sene Kasım ayında başlaması beklenilen erken rezervasyon kampanyası, kademeli olarak düşen indirim oranları ile Kasım-Mayıs ayları arasında uygulanan, yüksek indirim oranlarının yarıştığı bir tatil kampanyasıdır.

Kaynak: http://www.tatilpusulasi.com

"Patron Çıldırdı" İndirimleri yapılır .

http://www.tatilpusulasi.com
www.tatilpusulasi.com

%40-45 hatta bazı otellerde %50'ye varan indirimler akla 'patron çıldırdı' takım elbise , gömlek mağazalarını hatırlatır. Ama bu indirimler için patronun çıldırmasına gerek yoktur. www.tatilpusulasi gibi Gayet aklı başında her acentanın uyguladığı indirimlerdir.

Bu kadar indirim varsa zaten pahalıdır ( yanlış)

http://www.tatilpusulasi.com
www.tatilpusulasi.com

Erken rezervasyon indirimleri sadece deluxe otellerde değil, ekonomik 3 ve 4 yıldızlı otellerde de geçerlidir.

Peki ya planlarınız değişirse ?

http://www.tatilpusulasi.com/erken-rezervasyon

Çok önceden yapılan tatil planlarının değişme ya da iptal olma ihtimali tabi ki vardır. Ofiste izinler çakışabilir,ertelenebilir, tatil tercihiniz değişebilir hatta canınız rezervasyon yaptığınız otele gitmek bile istemeyebilir. Çözümü çok kolay

Erken Rezervasyon İptal Sigortası ile hiç risk yok.

Erken Rezervasyon İptal Sigortası ile hiç risk yok.
www.tatilpusulasi.com

Erken rezervasyon esnasında çok cüzi bir tutar karşılığında tatilinizi son dakika plan değişikliklerine karşı sigortalatabilir, tatilinizin başlamasına son 72 saate kala, rezervasyonunuzu koşulsuz bir şekilde iptal ettirebilir ve ödediğiniz tutarı geri alabilirsiniz.

Bu madde balayı çiftleri için

www.tatilpusulasi.com

Nikah ya da düğün tarihleri çok önceden alınır ama o arada balayı unutulur. Balayına gidilecektir ama nereye ? Genelde bu soruyu soran ve karar veren gelin, geri kalan tüm işleri halleden de damat olur. Seyahat acentelerine 'yarın düğünüm var beni bir yere gönder' şeklinde gelen telefonlar hiç de az değildir. Bizce evlilik tarihi çok önceden belli olanlar için , balayı rezervasyonu, düğün hazırlıkları maddelerine eklenebilir  ve balayı çiftleri için en uygun otellerde en uygun fiyatlarla muhteşem bir balayı yapılabilir.

Rezervasyon için en iyi zaman pek yakında başlıyor

www.tatilpusulasi.com

Erken rezervasyon bu ay start verecek ve en güzel tesisler muhteşem indirim oranları ile satışa çıkacak. Erken rezervasyondan haberdar olmak, ofisiniz ve evinizin rahatlığında online rezervasyon yapmak için bizi www.tatilpusulasi.com 'dan takip edin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın